Ο Πανσερραϊκός έλαβε άδεια συμμετοχής στη Super League για την περίοδο 2023-2024!!!

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός με ανακοίνηση ενημερώνει τους φιλάθλους, καθώς το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης χορήγησε άδεια συμμετοχής στον Πανσερραϊκό για τη διοργάνωση του πρωταθλήματος της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της, πως το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης:

Εξέδωσε και χορήγησε άδεια συμμετοχής για τη διοργάνωση του πρωταθλήματος της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός, καθώς πληροί το σύνολο των υποχρεωτικών κριτηρίων, όπως προβλέπονται από τον Κανονισμό Αδειοδότησης.

Αποφάσεις Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη διήμερη συνεδρίασή του, εξέτασε τους φακέλους 15 ΠΑΕ της Super League 2 και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League 1 για την περίοδο 2023-24 στις ακόλουθες ΠΑΕ:

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2023-24 στις ακόλουθες ΠΑΕ:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2023-24 στις ακόλουθες ΠΑΕ:

ΑΕΛ, ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΠΑΟ ΡΟΥΦ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών εργασίμων ημερών από την κοινοποίησή τους.

———————————————————————————————

Οι έξι ομάδες της Super League 2 που δεν πήραν αδειοδότηση από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ(Ουσιαστικά οι 5 ομάδες καθώς ο ΠΑΟ Ρουφ έχει υποβιβαστεί), εάν δεν κερδίσουν την έφεση, έχουν ποινές. 

«1. απαγόρευση μεταγραφών άνω των 25 ανεξαρτήτως ιδιότητας και υπηκοότητας, εκτός από 3 ποδοσφαιριστές.

2. δυνατότητα απεριόριστου αριθμού μεταγραφών Ελλήνων ποδοσφαιριστών κάτω των 25 και απεριορίστου μεταγραφών αλλοδαπών ποδοσφαιριστών κάτω των 23.

3. δυνατότητα ανανέωσης απεριορίστου αριθμού των υφιστάμενων συμβολαίων ανεξαρτήτως ηλικίας και υπηκοότητας, εφόσον έχουν ολοκληρώσει τις ανανεώσεις τους μέχρι και τις 30 Ιουνίου, αλλιώς δεν θα μπορούν, καθώς εκείνη την ημέρα εκπνέουν τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here