Ο Πανσερραϊκός χωρίς εγωισμό, χωρίς ψυχολογία ηττήθηκε μέσα στην έδρα του από τον Ηρακλή!!!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον μεσοεπιθετικό Βέλγο Γιουμπιτάνα να πετυχαίνει δύο γκολ ο Ηρακλής πήρε σπουδαίο διπλό από τον Πανσερραϊκό μέσα στο Δημοτικό γήπεδο των Σερρών, για την 3η αγωνιστική της Super League 2.
Τα γκολ για τον «γηραιό» σημειώθηκαν ένα σε κάθε ημίχρονο. Το πρώτο στο 25ο λεπτό και το δεύτερο στο 53ο λεπτό.
Στο 54ο λεπτό ο Κατσαντώνης σκόραρε για τον Πανσερραϊκό, αλλά καταλογίστηκε σε θέση οφσάιντ προκαλώντας τις αντιδράσεις των λιονταριών για το ακυρωθέν γκολ.
Ο Πανσερραϊκός ειδικά στο α’ μέρος με μεγάλα κενά στο κέντρο του γηπέδου, έχανε εύκολες πάσες, δεν κατάφερε να σταματήσει τους κοντρολαρισμένους παίκτες του Ηρακλή, που πίεζαν ψηλά ξέροντας τι θέλουν να πάρουν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ο Πανσερραϊκός αυτή την περίοδο βγάζει την εικόνα μίας ομάδας, χωρίς εγωισμό, χωρίς ψυχολογία. Οι παίκτες που αποκτήθηκαν θα πρέπει να έχουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο προσωπικότητα και νοοτροπία νικητή.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου, Δεληγιάννης (46′ Ζέρης), Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Σιόντης (51′ Ανάκογλου), Σιοφανός (46′ Σαΐντ), Θυμιάνης (67′ λ.τ Δημητρίου), Μούργος, Κανίς, Κατσαντώνης (60′ Λιούμης).

ΗΡΑΚΛΗΣ(Γεωργιάδης): Βελλίδης, Πανάγου, Βιτλής, Α.Παπαστεριανός, Χρουσιέλ, Σίλβα (90+1′ Κωστούλας), Πατράλης, Τότσκα (80′ Μελούνοβιτς), Άλεξιτς (80′ Μανουσάκης), Τόμας (71′ Δόρης), Γιουμπιτάνα (91′ Κουντουριώτης).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here