Ξεκίνησαν οι εργασίες αντικατάστασης των καθισμάτων στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών!!!

Ξεκίνησαν οι εργασίες αντικατάστασης των καθισμάτων στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.

Σήμερα Δευτέρα 19 Ιουνίου ξεκίνησαν οι εργασίες αντικατάστασης των καθισμάτων στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών στις θύρες 7 και 8.

Τη σύμβαση για την προμήθεια και αντικατάσταση φθαρμένων καθισμάτων και υλικού για το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών υπέγραψαν την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης με τον ανάδοχο, Κώστα Δράμπα.

Το έργο, που στην ουσία είναι το πρώτο από τα τρία υποέργα που θα γίνουν στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών είναι Προϋπολογισμού 148.000 ευρώ και αφορά στην προμήθεια και τοποθέτηση 6.000 περίπου νέων καθισμάτων, τα οποία θα τοποθετηθούν στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών και τα οποία θα φέρουν τις ειδικές προδιαγραφές, που ορίζει η διοργανώτρια αρχή της Super League.

O Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης δήλωσε:

«Οι διαδικασίες και από την πλευρά του Δήμου Σερρών αλλά και από την πλευρά της σερραϊκής ανάδοχης εταιρείας κινούνται με γρήγορο ρυθμό και έτσι η τοποθέτηση των νέων καθισμάτων αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουλίου ή το αργότερο την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι σχετικές εργασίες θα έχουν περαιωθεί πολύ νωρίτερα από τις 18 Αυγούστου, που είναι προγραμματισμένη και η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here