Πανσερραϊκός: Η φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ Β’!!!

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Πανσερραϊκού στα Social Media, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του Πρωταθλήματος και συγκεκριμένα την 28η αγωνιστική κόντρα με το ΠΑΟΚ Β΄, θα γίνει η φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος, στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Ο Πανσερραϊκός χρειαζόταν έναν βαθμό στις έξι εναπομείναντες αγωνιστικές για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Super League 2 και τον πήρε μέσα στο Δημοτικό γήπεδο Καρδίτσας με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας(0-0), για την 25η αγωνιστική του Α’ ομίλου του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ Β’ είναι προγραμματισμένος την Τετάρτη 31 Μαϊου και κατά πάσα πιθανότητα ο Πανσερραϊκός θα ζητήσει από την διοργανώτρια αρχή το ματς να γίνει βράδυ.

Ωστόσο, οι λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες. Τα Λιοντάρια αντιμετωπίζουν την Δευτέρα (22/05 – 16:00) τον Διαγόρα Ρόδου στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, ενώ θα ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις την 29η αγωνιστική στον Βόλο κόντρα στη Νίκη Βόλου. Tην τελευταία αγωνιστική(30η) δεν θα αγωνιστούν με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here