Ποδόσφαιρο για καλό σκοπό έπαιξαν οι Παλαίμαχοι του Πανσερραϊκού και του ΠΑΟΚ!!!

Το απόγευμα της Δευτέρας(06/06) στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ, ήταν μία διαφορετική ποδοσφαιρική αναμέτρηση που διοργάνωσε η ΕΠΣ Σερρών, με σκοπό οι ομάδες να αγωνίζονται για φιλανθρωπικό σκοπό.
Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα έχουν διατεθεί για την ενίσχυση του “Συλλόγου Γονέων, Φίλων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών, « Η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ»”.
Ο αγώνας έληξε με νικητές τους βετεράνους του Πανσερραϊκού με σκορ 7-4.
Για την ιστορία τα γκολ για τον Πανσερραϊκό σημείωσαν ο Τάντιτς 3 γκολ, ο Βαγενάς, ο Πεμπές, ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης και ο Γκόγκας ενώ από τον ΠΑΟΚ σκόραραν  ο Τουρσουνίδης 2 γκολ, ο Αλεξανδρίδης και ο Αλιβάνογλου.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Φωτιάδης με βοηθούς τον Καμπούρη Βασίλειο και τον Συμεών Τσεσμετζή της ΕΠΣ Σερρών, ενώ στο Β’ μέρος διαιτήτευσε και ο Μάλαμας Τεβεκέλης, που στο παρελθόν ήταν πρόεδρος της ΚΕΔ.
Στην φιλική αυτή αναμέτρηση παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος που έχει το ποδόσφαιρο μέσα στην καρδιά του, όπως και παράγοντες,  προπονητές, ποδοσφαιριστές από διάφορες ομάδες του Νομού Σερρών, αλλά και αρκετοί διαιτητές της ΕΠΣ Σερρών.
Η ομάδα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ ήρθε στις Σέρρες με αρκετές απουσίες, που την ενίσχυσαν και Σερραίοι ποδοσφαιριστές όπως ο Γιώργος Γεωργιάδης(Απόλλων Παραλιμνίου), ο Σιδηρόπουλος(Δόξα Λιθοτόπου) και ο Θωμάς Γκένιος (Deco).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ:  Βαλσαμάκης, Μητσόπουλος, Αρβανιτίδης, Καλί, Μπαϊρας, Βαγενάς, Ζαχαριάδης, Νίκος Κασταβάκης, Μουτίδης, Πεμπές, Σωτήρης Κωνσταντινίδης, Εγγονίδης, Γκόγκας, Καρυπίδης, Άγγος, Τάντιτς, Κύρου, Μακράκης, Γκούρτσας, Ρούτσης, Γανίκας.

ΠΑΟΚ: Αργυρόπουλος, Βασίλης Μπορμπόκης, Αργυρίου, Κωνσταντινίδης, Μαλιούφας, Λαγωνίδης, Ζωγραφάκης, Τουρσουνίδης, Στέφανος Μπορμπόκης, Αλεξανδρίδης, Αλιβάνογλου, Κουκίδης, Ψωμιάδης, Γιώργος Γεωργιάδης, Γκένιος, Σιδηρόπουλος.

Φώτο: Aπό αριστερά προς τα δεξιά Βασίλης Μπορμπόκης, Κυριάκος Αλεξανδρίδης, Στέφανος Μπορμπόκης.Φώτο: O Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος συνομιλεί με τον Βασίλη Μπορμπόκη, ενώ παρακολουθούν ο Στέφανος Μπορμπόκης και ο προπονητής της ομάδας των παλαιμάχων του Πανσερραϊκού  Γιώργος Τσιφούτης.

Φώτο: O Ηλίας Σαββίδης με τον Στέφανος Μπορμπόκη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here