Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης 1-1: H oμάδα του Πάμπλο Γκαρσία στις οκτώ κορυφαίες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδας!!!

Ο Πανσερραϊκός προκρίθηκε στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, μετά το 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών. Ο Μάντζης στο 16ο λεπτό πέτυχε το 0-1 για τους Αρκάδες, ενώ ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε στο 56ο λεπτό με τον  Άλεξιτς και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν με το κεφάλι.

Ο Αστέρα Τρίπολης από το 66ο λεπτό έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντιαρά με δεύτερη κίτρινη.

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Πανσερραϊκός με το ισόπαλο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης κλείδωσε την παρουσία του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, έχοντας και το υπέρ του 2-0 της Αρκαδίας.

Ο Αστέρας προηγήθηκε στο σκορ στο 16ο λεπτό όταν σε  εκτέλεση κόρνερ του Καλτσά από τα δεξιά ο Μάντζης αμαρκάριστος με κεφαλιά (0-1).

Στην επανάληψη οι δύο προπονητές Γκαρσία και Ράσταβατς ξεκίνησαν με αλλαγές το παιχνίδι με τα Λιοντάρια να είναι πιο αποφασιστικά και να κερδίζουν τις περισσότερες μονομαχίες.  Στο 56ο λεπτό ο Πεταυράκης έκανε ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Άλεξιτς με κεφαλιά έκανε το 1-1. 

Ο Αστέρας στο 63ο λεπτό έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Μάντζη που απέτυχε από το ύψος της μικρής περιοχής να νικήσει τον Κατσίκα.

Ο Πανσερραϊκός μετά το 0-1 ήταν καλύτερος, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού ισοφάρισε σε 1-1, που παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Κίτρινες:  Γκρόζντανιτς 5’, Ντιαρά 9’, Πηλέας44’ , Βαλιέντε 55’.

Κόκκινη: Ντιαρά66’

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσίκας, Ντανκερλούι, Θυμιάνης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Μορέιρα (46’ Στάικος), Οικονόμου (79’ Μπέργκστρεμ), Μούργος, Σοφιανός (61’ Ουάρντα), Γούλερι , Μπετανκόρ (46’ Άλεξιτς).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γραμματικάκης , Καρμόνα (61’ Γκαρθία), Χριστόπουλος, Γκρόζντανιτς (46’ Πίτσου) Άλβαρες, Βαλιέντε, Αλάγκμπε, Ντιαρά ,Σουρλής (61’ Κωστέας), Μάντζης (75’ Χριστόπουλος), Καλτσάς (46’ Ζουγλής).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here