ΔΙΑΙΤΗΤEΣ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤEΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚH 11/10/2020!!!

Την Κυριακή (11/10) ξεκινά η δράση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, που θα αρχίσει σε επτά από τους δέκα ομίλους, καθώς στους άλλους τρεις ομίλους 5,6 και 10 θα γίνει νέα κλήρωση, μετά την τοποθέτηση των ομάδων του Πανιωνίου, του Πλατανιά και της Κέρκυρας στην Γ΄ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία περιόδου 2020-21.
Ο Απόλλων Παραλιμνίου είναι η μοναδική ομάδα που θα εκπροσωπήσει το Σερραϊκό ποδόσφαιρο στην Γ’ Εθνική, για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου, θα έρθει αντιμέτωπος (11/10) με τον Άρη Αβάτου στο γήπεδο του Παραλιμνίου.
Για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄εθνικής κατηγορίας, ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ η Σερραϊκή τριάδα(Κωνσταντίνος Σαφούρης–Χρήστος Κρυωνάς-Χρήστος Χολάνης) της ΕΠΣ Σερρών, για να διευθύνουν την αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Αετός Οφρανού – ΑΕ Ευόσμου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακη (11/10) και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Γήπεδο του Οφρυνίου Καβάλας.
Παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΔΡΑΜΑΣ Α.Ε.- ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ Μ.Γ.Σ για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ορίστηκε ο Χρήστος Ιωαννίδης της ΕΠΣ Σερρών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή(11/10) και ώρα 16:00 στο Δημοτικό 
«Κραχτίδη» στην Δράμα.
Ο Σερραίος παρατηρητής διαιτησίας Βασίλειος Καμπούρης της ΕΠΣ Σερρών, ορίστηκε στον αγώνα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΛΑΓΙΑΣ Α.Π.Ο. – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ Α.Σ. του 2ου ομίλου της Γ΄εθνικής, για να αξιολογήσει τον διαιτητή και τους βοηθούς της αναμέτρησης. Την Κυριακή (11/10) και ώρα 16:00 στο Δημοτικό γήπεδο Κιλκίς.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ 1ος όμιλος – ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 1ης Αγωνιστικής

ΚΥΡΙΑΚΗ  11-10-2020   ΩΡΑ 16:00 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ 
Διαιτητής: Μπούτσικος ΕΠΣ Μακεδονίας  
βοηθοί: Φράγιος ΕΠΣ Μακεδονίας, Μιχτατίδης ΕΠΣ Μακεδονίας
Παρατηρητής αγώνα: Πέτρος Κωτούλας ΕΠΣ Κιλκίς

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 

1ος όμιλος (1η αγωνιστική)

ΚΥΡΙΑΚΗ    11-10-2020    ΩΡΑ  16:00 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ
ΔΟΞΑ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ
ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ – ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ – ΕΛΠΙΣ ΣΑΠΠΩΝ
ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Τους ορισμούς των διαιτητών από την ΚΕΔ/ΕΠΟ της Γ’ Εθνικής για την 1η αγωνιστική για όλες τις αναμετρήσεις, μπορείτε να δείτε  ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here