Πέτρος Στοΐλας…δεν ξέρω αν θα γίνει το ταξίδι στον Εργοτέλη!!!

Ο  κόουτς του Πανσερραϊκού Πέτρος Στοΐλας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλιθέα(1-1), αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα αλλά και στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες του την συγκεκριμένη περίοδο. Τόνισε ότι θέλουν μία βοήθεια παραπάνω, ενώ σημείωσε πως δεν γνωρίζει αν η ομάδα θα ταξιδέψει στην Κρήτη για το ματς με τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά  τα όσα είπε ο Πέτρος Στοΐλας:

«Είχαμε ένα παιχνίδι που ήταν ανοιχτό, για τον λόγο ότι είμαστε βαθμολογικά αδιάφοροι και οι δύο. Ήταν δύο νεανικές ομάδες και με προβλήματα που ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο, κάτι που έγινε και εξελίχθηκε στο τέλος με έναν τρόπο που θα μπορούσε να ήταν καλύτερος για εμάς.
Δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο θα περίμενα, γιατί στο προηγούμενο ματς ήμασταν καλύτεροι. Η προσπάθεια από τα παιδιά είναι μεγάλη και τα ευχαρίστησα γι’ αυτό. Γιατί μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση, με τη λειτουργία της ομάδας να μην είναι αυτή που πρέπει, δεν μπορούμε να απαιτούμε το 100%.
Τα παιδιά προσπάθησαν, αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατήρι για να πληρωθούν τουλάχιστον πνευματικά με μία νίκη, που όσο και να μην είναι χρήσιμη βαθμολογικά, θα ήταν ψυχολογική βοήθεια.
Να ευχαριστήσω τον κόσμο για το χειροκρότημα και όσο δύσκολα και να είναι τα πράγματα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Για κάποιες ομάδες ένας υποβιβασμός δεν είναι σημαντικός, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τον Πανσερραϊκό.
Οι παίκτες μπορεί να είναι νεαροί, αλλά είναι υπεύθυνα άτομα και έχουν προσωπικότητα. Μιλώντας τους έβαλα να σκεφτούν κάποια πράγματα περισσότερο και νομίζω πως έχουν πάρει την σωστή απόφαση ως τώρα, αλλά θέλουν μία βοήθεια παραπάνω.
Δόθηκε δύο ημέρες ρεπό και δεν ξέρω αν θα γίνει το ταξίδι στον Εργοτέλη. Ελπίζω να γίνει, αλλά και αν δεν γίνει, πρέπει να καταλάβουμε ότι αφού η κατάσταση είναι δύσκολη θα πρέπει να δούμε όλο το πρωτάθλημα».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here