Καλλιθέα-Πανσερραϊκός 3-1…13η Αγωνιστική καθόλου τυχερή!

ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 3-1    13η Αγωνιστική 

Νέα ήττα για την ομάδα του Πανσερραϊκού αυτή τη φορα από την Καλλιθέα στην Αθήνα με 3-1 για το πρωτάθλημα.. Στο Ελ- Πάσο και φίλαθλοι του Πανσερραϊκού που έφυγαν στο τέλος πικραμένοι.

Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε καλά είχε μια φάση στο 5ο λεπτό με τον Κάκκο να παίρνει την κεφαλιά. Στο 16ο λεπτό, ο Κάκκο έβγαλε την σέντρα και ο Δημήτρης Γκούρτσας πέτυχε το γκολ με  καρφωτή κεφαλιά και άνοιξε το σκορ 0-1. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, η Καλλιθέα ισοφάρισε γρήγορα. Στο 20ο λεπτό ο Αλέξης Συριόπουλος με σουτ ισοφάρισε σε 1-1, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μάκο.

Η ανατροπή για τους γηπεδούχους έγινε σε λίγα λεπτά. Και στο 25ο λεπτό, ο Αλέξανδρος Σμυρλής μπήκε στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του Ρίστιτς. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος παίκτης και έκανε το 2-1. Στο 29ο λεπτό ο Κακό πήρε την κεφαλιά, ο Θεοδωράκης μπλόκαρε. Στο 30ο λεπτό ο Γκέτσι μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ η μπάλα άουτ. Στο 34ο λεπτό ο Ιωαννίδης έβγαλε την σέντρα για τον Τσιμικα που πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ. Έτσι τελείωσε το ημίχρονο. Στην επανάληψη στο 51ο λεπτό, ο Τσιμίκας ζήτησε πέναλτι από μαρκάρισμα του Παπαγγελή, ο διαιτητής έδειξε συνέχεια στο ματς. Στο 69ο λεπτό ένα σουτ του Σμυρλή πέρασε άουτ. Στο 76ο λεπτό ο Δούμτσιος εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 85ο λεπτό ο Δημήτρης Γκούρτσας είχε δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε και ισχυρίζονται ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή. Και αντί να γίνει το 2-2 γίνεται το 3-1 για την Καλλιθέα. Στο 86ο λεπτό ο Σμυρλής και πάλι πήρε μια μεγάλη μπαλιά από το κέντρο, μπήκε στην περιοχή και πλασάρε για να κανει το 3-1. Τέλος αγώνα νέα ήττα εκτός για τον Πανσερραϊκό.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: (Π.Αμανατίδης) Ρίστιτς, Ιωαννίδης, Τσελεπίδης, Αναστασόπουλος, Τσιμίκας, Ρούσσος, Ορφανίδης, Κρητικός (59′ Ρούτσης), Κάκκο (70′ Δούμτσιος), Ναζίμ (59′ Εν’ Νόμο), Γκούρτσας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: (Γ.Κορακακης) Θεοδωράκης, Κάντε, Συριοπουλος, Μίγγος (65′ Χοτζάλι), Ντιακιτέ, Σμυρλής, Πολιντόρο, Γκέτσι, Παπαγγελής, Μάκο(83΄ Ζεζάϊ), Τσατσόπουλος (71′ Ταμπάκης).

Διαιτητής: Μαρκαντωνάτος (Ε.Π.Σ. Ηλείας)
Βοηθοί: Χαραλαμπόπουλος (Ε.Π.Σ. Αρκαδίας), Τζιλίρης (Ε.Π.Σ. Πειραιά)
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here