FOOTBALL LEAGUE… ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 29ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 29ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE 

Ο Ματθαίος Βουρνέλης από την ΕΠΣ Μακεδονίας ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα  της 29ης αγωνιστικής της  Football League Τρίκαλα –  Πανσερραϊκός που θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Απριλίου, στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων στις 17:00.
Βοηθοί του θα είναι ο Χρήστος Παπαδημητρίου  της  ΕΠΣ Θεσσαλίας και  ο Νικόλαος Τοροσιάδης  της ΕΠΣ Μακεδονίας  με τέταρτο διαιτητή τον Δημήτριο Καρατέρπο από την ΕΠΣ Κοζάνης.

Σερραϊκή παρουσία για την 29η αγωνιστική στην Football League. Η ΚΕΔ όρισε  τέταρτο διαιτητή τον Απόστολο Τζουμαλάκη της ΕΠΣ Σερρών στον αγώνα  Αιγινιακός-Αναγέννηση Καρδίτσας, (Κυριακή 29/04/2018-17:00, στο Δημοτικό Γήπεδο  “ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΛΥΚΙΔΗΣ” Αιγινίου) , Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Φώτιος Φωτιάδης της ΕΠΣ Καστορίας με βοηθούς τον Εμμανουήλ Μηναδάκη ΕΠΣ Κιλκίς και Αχιλλέα Νίκζα ΕΠΣ Λάρισας.

Για την ίδια κατηγορία ορίστηκε ο Ιωαννίδης Χρήστος ως παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Απόλλων Πόντου – ΟΦΗ, για να αξιολογήσει την διαιτητική τετράδα του αγώνα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Γήπεδο του Απόλλων Καλαμαριάς την Κυριακή 29/4 και ώρα 17:00.

Σάββατο 28 Απριλίου

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΣΠΑΡΤΗ – 17:00 ΕΡΤ3

Κυριακή 29 Απριλίου – 17:00

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ – ΟΦΗ 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ AΡΤΑΣ – AΡΗΣ – ΕΡΤ3 

Δευτέρα 30 Απριλίου

ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – 17:00

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here