Ο Πανσερραϊκός.. επέστρεψε στις επιτυχίες!!!

O Πανσερραϊκός επέστρεψε στις επιτυχίες και με δυο γκολ του Παπουτσογιαννόπουλου και ένα του Κάκκο,  επιβλήθηκε του Παναιγιάλειου με 3-0.
Μια σημαντική βαθμολογική ανάσα πήρε ο Πανσερραϊκός στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή του στην κατηγορία της Football League. 11 ματς χωρίς νίκη είχε η ομάδα και πλέον ανέβηκε στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, προσπερνώντας τον Παναιγιάλειο στην ισοβαθμία. Στο 2ο λεπτό ο Γκούρτσας έκανε το σουτ, η μπάλα άουτ.

Στο 10ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ. ΟΣταμάτης σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Στο 14ο λεπτό ο ίδιος παίκτης ένα διαγώνιο σουτ, η μπάλα κόρνερ από τον Ρίστιτς. Στο 21ο λεπτό ο Κρητικός έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ. Στο 40ο λεπτό κάθετη πάσα του Κρητικού στον Ναζίμ και αυτός λίγο έξω από την περιοχή έκανε το σουτ, ο γκολκίπερ Τσάπαλος έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Πόζογλου έβγαλε την σέντρα, ο Γκούρτσας έκανε την προβολή, ο Τσάπαλος σε κόρνερ. Και στο 45ο λεπτό εκτέλεση φάουλ του Κρητικού, ο Παπουτσογιαννόπουλος πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-0 για τον Πανσερραϊκό.

Στην επανάληψη, κεφαλιά του Σταμάτη άουτ στο πρώτο λεπτό. Στο 49ο λεπτό ο Κάκκο την σέντρα, ο Παπουτσογιαννόπουλος και πάλι με γυριστή κεφαλιά έκανε το 2-0 για τα λιοντάρια. Ευκαιρία και για τον Παναιγιάλειο στο 55ο λεπτό, ο Γκούμας έχασε εξ επαφής την ευκαιρία για σουτ. Και στο 58ο λεπτό ο Γκούρτσας έδωσε για τον Ορφανίδη, μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Κάκκο πλάσαρε από πλεονεκτική θέση, κάνοντας το 3-0.

Στο 65ο λεπτό ο Γκούρτσας μια κεφαλιά, η μπάλα άουτ. Στο 80ο λεπτό ο Κάκκο κεφαλιά, άουτ και πέντε αργότερα λεπτά νέα κεφαλιά με τον Μακούση, άουτ. To τέλος του αγώνα βρήκε την ομάδα να κερδίζει άνετα με 3-0.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος ΕΠΣ Πέλλας
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Βρούζος ΕΠΣ Πιερίας, Λάμπρος Διαμαντής ΕΠΣ Έβρου
4ος: Κωνσταντίνος Κοτσάνης ΕΠΣ Δράμας

Κίτρινες: 15’ Ρίστιτς, 29’ Παπουτσογιαννόπουλος, 41’ Κρητικός, 45+1’ Κάκκο – 17’ Τζανουλίνος, 21’ Σκαρτσίλας

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης, Τσελεπίδης, Ρούσσος, Ποζατζίδης, Ναζίμ, Παπουτσογιαννόπουλος (76’ Αναστασόπουλος), Κρητικός, Κάκκο (82’ Μακούσης), Πόζογλου, Γκούρτσας (70’ Δούμτσιος).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Ρέλλας, Μηλιώτης, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Γκούμας, Τζανουλίνος (57’ Καναβέτας), Σκαρτσίλας, Πολιανίδης (46’ Αγιούποφ), Ζαφειράκης (67’ Δοξάκης), Σταματής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here