Πανσερραϊκός: Ο νεαρός τερματοφύλακας Αλεξάνδρος Τσομπανίδης ανανέωσε έως το 2027!!!

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου με τον νεαρό τερματοφύλακα Αλεξάνδρου Τσομπανίδη. 
Ο Τσομπανίδης, από μικρή ηλικία ξεκίνησε στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, σε ηλικία 14 ετών (2018) πήγε στην ακαδημία του ΑΟ Ξάνθης και την επόμενη χρονιά μεταπήδησε στους ερασιτέχνες της Ξάνθης, ωστόσο το 2021 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Στα Λιοντάρια αποκτήθηκε από την Ξάνθη το 2022 και πέρυσι πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League 2, ενώ φέτος αγωνίστηκε κυρίως με την Κ19 και στον πρόσφατο εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο έκανε το ντεμπούτο του στην Stoiximan Super League. 

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Αλεξάνδρου Τσομπανίδη. Ο νεαρός τερματοφύλακας θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος έως το 2027.

Ο Αλέξανδρος Τσομπανίδης, γεννημένος στις 05/08/2004, αποκτήθηκε το 2022 από την Ξάνθη, πέρυσι πανηγύρισε με την ομάδα μας την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League 2, ενώ φέτος αγωνίστηκε κυρίως με την Κ19 και στον πρόσφατο αγώνα με τον Βόλο έκανε το ντεμπούτο του στην Super League δείχνοντας πως το μέλλον του ανήκει.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here