Άρης – Πανσερραϊκός 1-0: Τα λιοντάρια λύγισαν σε… νεκρό χρόνο!!!

Τα λιοντάρια με ένα εξαιρετικό 80 λεπτό και την εξαιρετική τακτική του Πάμπλο Γκαρσία, στο τέλος δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν σε… νεκρό χρόνο 1-0  από τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

Με ένα αρκετά ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, με τον Άρη ωστόσο να έχει τις καλύτερες στιγμές με Μορόν και Σουλεϊμάνοφ, αλλά και τον Πανσερραϊκό με τον Χατζηστραβό στο 22ο λεπτό να σουτάρει μέσα από την περιοχή από δύσκολη γωνία, αλλά ο Κουέστα να διώχνει, οι δύο ομάδες πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα(0-0). 

Στην επανάληψη ο Πανσερραϊκός είχε μια καλή στιγμή να ανοίξει το σκορ στο 50ο λεπτό, με τον ο Άλεξιτς, που έκανε σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Άρης μετά το 80ο λεπτό άρχισε να πιέζει ασφυκτικά και με τον Αντριάν Χοβάν, που ήταν απίστευτος και έκανε τρομερή εμφάνιση – ήταν από τους καλύτερους της αναμέτρησης, λύγισε στο 90+7ο λεπτό, όταν ο Βραζιλιάνος στόπερ Φαμπιάνο με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ρώσου Σουλεϊμάνοβ έκανε το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Απίστευτες και πάρα πολλές οι κίτρινες κάρτες εκατέρωθεν, από τον Διαιτητή της αναμέτρησης Περράκη. Κιτρίνισε 9 ποδοσφαιριστές, μοίρασε κάρτες μέχρι και στους προπονητές και στους πάγκους

Με την ήττα αυτή Πανσερραϊκός έμεινε στους εννιά βαθμούς, έχοντας παιχνίδι λιγότερο με τον Βόλο, ενώ ο Άρης έφτασε τους 11 βαθμούς.

Ο Πάμπλο Γκαρσία μετά το τέλος του παιχνιδιού έκανε δηλώσεις:” Είναι κρίμα που δεν μπορούμε να παίξουμε στο γήπεδο μας. Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Για εμένα αυτοί οι παίκτες έχουν κάνει μια μεγάλη ομάδα αν σκεφτεί κανείς που ήταν πέρυσι. Σίγουρα χρειαζόμαστε βελτίωση. Αν τα κάναμε όλα τέλεια θα ήμασταν πρωταθλητές. Αλλά επειδή πολλές φορές όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες θέλουμε τουλάχιστον το 50-50 για μια νεοφώτιστη ομάδα. Δεν έχω γκρινιάξει πότε για τη διαιτησία, αλλά λέω αυτό που έγινε”.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Φεράρι, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Τζούρασεκ, Βερστράτε, Πάρδο, Μενέντες, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Πηλέας, Πεταυράκης, Αυλωνίτης, Μπέργκστρόμ, Δεληγιαννίδης, Χατζηστραβός, Μορέιρα, Στάικος, Μούργος, Άλεξιτς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here