Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-2: Στην 4η θέση τα Λιοντάρια μετά την δεύτερη σερί νίκη!!!

Με τον Κόσμο του γηπέδου να είναι ο 12ος παίκτης, ο Πανσερραϊκός κατάφερε να πάρει στην έδρα του την δεύτερη συνεχόμενη νίκη με 3-2 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Πανσερραϊκός συνεχίζει να εντυπωσιάζει σαν νεοφώτιστη ομάδα στην Stoiximan Super League.

Έχει φτάσει τους 9 βαθμούς, που τον εδραιώνουν στο πάνω μισό της βαθμολογίας(είναι 4ος στην βαθμολογία με 2 παιχνίδια περισσότερο από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ). Έχει μείνει πέντε παιχνίδι αήττητος. Έχει δύο ποδοσφαιριστές τον Άλεξιτς και τον Στάικο με 3 γκολ, να είναι στην τριάδα των πρώτων σκόρερ της Stoiximan Super League, πίσω από τον Αγιούμπ Έλ Κααμπί του Ολυμπιακού, που έχει 5 γκολ και τον Λορέν Μορόν του Άρη με 4 γκολ.

Οι Παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία πήραν τα ηνία από την αρχή του αγώνα και δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Κλέιμαν.

Στο 7ο λεπτό ο Πανσερραϊκός κέρδισε πέναλτι, όταν ο Χατζηστραβός ανετράπη από τον Καραχάλιο και ο διαιτητής Ευστάθιος Γκορτσίλας, που ήταν κοντά στην φάση έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Πηλέας ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα,1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 11ο λεπτό με κεφαλιά του Παντελάκη, ύστερα από ωραία εκτέλεση φάουλ του Τσαούση.

Στο 32ο λεπτό ο Πανσερραϊκό πήρε ξανά προβάδισμα όταν ο Στάικος έπιασε ένα «χλιαρό» σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Κλέιμαν έδειχνε να ελέγχει την πορεία της μπάλας,  όμως δεν υπολόγισε σωστά και την είδε να καταλήγει στα δίχτυα του, 2-1 για τον Πανσερραϊκό, ενώ μέχρι την ανάπαυλα δεν άλλαξε κάτι και τα «Λιοντάρια» πήγαν στα αποδυτήρια με το 2-1.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος θέλοντας να κάνει το δικό του παιχνίδι, που προειδοποίησε με τρεις συνεχόμενες σέντρες του Ροσέρο από τα αριστερά και στο 62ο λεπτό έφτασε στο 2-2, ύστερα από νέα ενέργεια του Ροσέρο, που δεν έδιωξε η άμυνα του Πανσερραϊκού, η μπάλα έφτασε στον Τσαούση, που με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα του Χόβαν.

Στο 68ο λεπτό ο Πανσερραϊκός κέρδισε δεύτερο πέναλτι, με την ανατροπή του Μούργου από τον Τζίνο. Ο Πηλέας ανέλαβε την εκτέλεση αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 90ο λεπτό ο Πεταυράκης εκτέλεσε πανέξυπνα φάουλ, ο Άλεξιτς πετάχτηκε πήρε την μπάλα από τα αριστερά εντός της περιοχής και με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία του Κλέιμαν έκανε το τελικό 3-2.

Μετά την λήξη του αγώνα Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα, ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Β’ (το μάτι μας πήρε και τον Τσιγγάρα) κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια του Πανσερραϊκού για να συγχαρούν τον Πάμπλο Γκαρσία.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Δεληγιαννίδης (86′ Ντανκερλούι), Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Στάικος, Ουεντραόγκο (87′ Θυμιάνης), Μούργος (71′ Σοφιανός), Χατζηστραβός (54′ Μορέιρα), Πηλέας (71′ Μασκανάκης), Άλεξιτς.

ΠΑΣ ΓIANNINA: Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούδης, Τζίνο (90′ Λιάσος), Καραχάλιος, Γκάρο (66′ Λώλης), Παμλίδης, Κόντε (89′ Μπάλαν), Τζίμας (55′ Ροσέρο).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here