Πανσερραϊκός και Κηφισιά επέλεξαν το ίδιο προπονητικό κέντρο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας!!!

Πανσερραϊκός και Κηφισιά θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στην Πτολεμαΐδα και στο Αθλητικό κέντρο “Ευάγγελος Παντελίδης”, που είναι ένα σύγχρονο κέντρο για την προετοιμασία των επαγγελματικών ομάδων. Με δύο ιδιόκτητα γήπεδα, δύο αίθουσες σεμιναρίων, γυμναστήριο, spa και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για κρυοθεραπεία.

Πρώτη η Κηφισιά έχει καταλύσει στο αθλητικό κέντρο που διαθέτει το “Hotel Pantelidis” στην Πτολεμαΐδα, όπου η προετοιμασία της ξεκίνησε την Τρίτη (11/7). Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα μείνει στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας για δέκα ημέρες, στη συνέχεια η Κηφισιά θα πάει στην Ολλανδία, όπου και θα συνεχίσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ενώ η προετοιμασία του Πανσερραϊκου θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 30 Ιουλίου, στο ίδιο αθλητικό κέντρο.
Τα Λιοντάρια διανύουν την δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων στο αθλητικό κέντρο στο Πάρκο Ομόνοιας στις Σέρρες, με τον Πάμπλο Γκαρσία να δουλεύει καθημερινά με τους συνεργάτες του σε υψηλό ρυθμό, προκειμένου να αρχίσει να περνάει τη φιλοσοφία του στους νέους ποδοσφαιριστές του.
Οι νεαποκτηθέντες Ντάνκερλαΐ, Τομάς και Γκοτζαμανίδης έχουν ενταχθεί πλήρως στο πρόγραμμα του Πανσερραϊκού, ενώ ο Κολομπίνο υπεβλήθη το προηγούμενο διάστημα σε αρθροσκόπηση, ακολουθεί αποθεραπεία και αναμένεται να επιστρέψει αρχές Αυγούστου σε κανονικό πρόγραμμα.

Να θυμίσουμε ότι ο Πανσερραϊκός επιστρέφει έπειτα από 12 χρόνια στην Stoiximan Super League, ενώ η Αθλητική Ένωση Κηφισιάς πανηγυρίζει και αυτή την άνοδο στην Stoiximan Super League για πρώτη φορά στην Ιστορία της. Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός και η ΠΑΕ Κηφισιά επέλεξαν το ίδιο προπονητικό κέντρο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here