Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1-1: Με ηγέτη τον Αμρ Ουάρντα!!!

Tο παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Πανσερραϊκό που άνοιξε την 3η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League, έληξε ισόπαλο 1-1.

Τα Λιοντάρια προηγήθηκαν στο σκορ με τον Άλεξιτς, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Τζοβάρα στις καθυστερήσεις του αγώνα, μετά το τραγικό λάθος του Χοβάν. Οι δύο ομάδες ουσιαστικά έχουν διασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ήταν καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο με ηγέτη τον Αμρ Ουάρντα, ενώ ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο μέρος.

Στο 19ο λεπτό και μετά από εκτέλεση φάουλ του Ουάρντα στο δεύτερο δοκάρι ο Άλεξιτς με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μαρκετζιάνι και κάνει το 0-1.

Στο 90+4 λεπτό ο Ατρόμητος ισοφαρίζει ουσιαστικά στην τελευταία φάση του αγώνα. Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Τζοβάρας με κεφαλιά κάνει το 1-1 εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του Χοβάν.

Στο 47ο λεπτό ο Ατρόμητος είχε δοκάρι με τον Ρομπάιγ, όταν το σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Χοβάν.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Mαρκετζάνι, Κυβρακίδης, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Πομόνης , Έρλινγκμαργκ (46’ Γκονζάλες), Φριντζόνσον (46’ Βρακάς), Κούεν,  Ρομπάιγ (62’ Τζοβάρας), Ντιρκς (46’ Βαλένσια) Βέργος (69’ Αντζιέλσκι)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χοβάν,  Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρεμ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης,  Μορέιρα, Ουεντραόγκο Ουάρντα, Τομάς (66’ Χατηστραβός), Άλεξιτς (85’ Σοφιανός) Μπετανκόρ (66’ Γούλερι).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here