Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ 0-2: Τα «Λιοντάρια» έμειναν στο ματς με εννέα παίκτες!!!

O Πανσερραϊκός ηττήθηκε 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην εντός έδρας αναμέτρηση, στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Κωνσταντέλιας άνοιξε το σκορ στο 45+2′, το 0-2 με αυτογκόλ του Πεταυράκη στο 90+1′. Ο Πανσερραϊκός έμεινε με εννέα παίκτες λόγω της αποβολής του Μορέιρα και του Δεληγιαννίδη.

Τα «Λιοντάρια» παρέμειναν για έκτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το κυνηγητό με την ΑΕΚ στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η εικόνα της ομάδος του Πάμπλο Γκαρσία στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλή, αφού κατάφερε και κλείδωσε όλες τις γραμμές του ΠΑΟΚ, που ήταν ακίνδυνος και χρειάστηκε να φτάσει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου για να βρει τελικά δίχτυα με τον Κωνσταντέλια.

Στην προσπάθειά του ο Διαμαντής να προστατεύσει την μπάλα, βάζοντας το σώμα του, μπροστά από τον Κωνσταντέλια, δεν τα κατάφερε και ο «Βολιώτης» κυνηγός του ΠΑΟΚ βγήκε μπροστά του τσίμπησε την μπάλα και με υποδειγματικό πλάσε έκανε το 0-1 στο 45+2ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανσερραϊκός ανέβασε την απόδοσή του στην προσπάθειά του να φτάσει στην ισοφάριση όμως στο 69ο λεπτό τα «Λιοντάρια» έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μορέιρα με δεύτερη κίτρινη και στο 83ο λεπτό έγιναν ακόμα πιο δύσκολα, καθώς έμειναν και με εννέα παίκτες, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη στον Δεληγιαννίδη, σε επικίνδυνο τάκλιν που έκανε στον Τάισον.

Στο 90+1 λεπτό μετά από σέντρα του Σοάρες από τα αριστερά, η μπάλα βρίσκει στο σώμα του Πεταυράκη και κατέληξε στα δίχτυα του Χόβαν για το τελικό 0-2.

Πρωταγωνιστές του αγώνα ήταν από πλευράς Πανσερραϊκού ο Ουάρντα, ενώ από τον ΠΑΟΚ ο Κωνσταντέλιας.

Όταν στο 69ο λεπτό ο Πανσερραϊκός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μορέιρα με δεύτερη κίτρινη – (Ο Ουρουγουανός μέσος κλώτσησε την μπάλα από τα νεύρα και είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα) – και πριν αποχωρήσει για τα αποδυτήρια πήγε να τον πλησιάσει ο Λουτσέσκου και ο Μορέιρα τον απώθησε εκνευρισμένος.

Είναι χαρακτηριστικό στο ματς Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ, ότι οι δύο προπονητές Γκαρσία(Πανσερραϊκός) και Λουτσέσκου(ΠΑΟΚ) δεν χαιρετήθηκαν καθόλου, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου βγήκε στον αγωνιστικό χώρο λίγα δευτερόλεπτα πριν την έναρξη του ματς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν , Θυμιάνης (24’ λ.τρ. Μπέργκστρομ), Διαμαντής, Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης, Οικονόμου (66’ Σοφιανός), Μορέιρα, Ντανκερλούι, Ουάρντα, Πηλέας (66’ Στάικος), Γούλερι (76’ Μούργος).

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς , Βιεϊρίνια (73’ Ράφα Σοάρες), Καντζιόρα, Νάσμπεργκ, Γιόνι Ότο, Σβαμπ (92’ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (63’ Μάρκος Αντόνιο), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (63’ Τάισον), Κωνσταντέλιας, Σαμάτα (73’ Μπράντον Τόμας).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here