ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 5-0: Βαριά ήττα για τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα!!!

Ο Πανσερραϊκός υπέστη δεύτερη βαριά ήττα (5-0) στο γήπεδο της Τούμπας, αυτή τη φορά από τον ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει στους 26 βαθμούς και είναι στην 3η θέση, ενώ Ο Πανσερραϊκός έμεινε στους 13 βαθμούς και στην 8η θέση, έχοντας παιχνίδι λιγότερο με τον Βόλο.

Δύο γκολ στο πρώτο μέρος και άλλα τρία στο δεύτερο, ο Πανσερραϊκός πληγώθηκε στη βροχερή Τούμπα από τον δυνατό ΠΑΟΚ, που από την αρχή του αγώνα ήταν το απόλυτο αφεντικό μέσα στο τερέν.

Στο 21ο λεπτό ο Τάισον τροφοδότησε από τα αριστερά τον Οζντόεφ και εκείνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο πρώτο γκολ που σημείωσε ο ΠΑΟΚ καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο τραυματισμός του Αυλωνίτη, που εκείνη την χρονική στιγμή δεχόταν τις πρώτες ιατρικές βοήθειες εκτός αγωνιστικού χώρου και ο Πανσερραϊκός αγωνιζόταν με δέκα παίκτες.

Με τον επιθετικό μονόλογο του ΠΑΟΚ από τα αριστερά, ο Τάισον έδωσε ασίστ στον Μουργκ, που με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0, στο 28ο λεπτό.

Τα Λιοντάρια προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν την πιο καλή στιγμή στο 38ο λεπτό, όταν ο Πηλέας γύρισε την μπάλα από τα αριστερά, ο επερχόμενος Δεληγιαννίδης την έστειλε στο δεξί δοκάρι του Κοτάρσκι.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ σημείωσε άλλα τρία τέρματα. Στο 71ο λεπτό οι κόντρες ευνόησαν τον Μουργκ, που από κοντινή θέση έκανε το 3-0, με τον Χόβαν να χρεώνεται αυτογκόλ στο 74ο λεπτό, έπειτα από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ντεσπόντοφ για το 4-0 και στο 80ο λεπτό ο Ράφα Σοάρες διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κατσικογιάννης του συνδέσμου Ηπείρου.

Ο Πανσερραϊκός θα αγωνιστεί την Τετάρτη (29/11) στον Βόλο κόντρα στον τοπικό ΝΠΣ, για τον εξ αναβολής αγώνα της 7η Αγωνιστική της Stoiximan Super League, ενώ την Κυριακή 03/12 για την 13η Αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο Πανσερραϊκός, αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης, εκτός έδρας, στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Σάστρε (77′ Βιεϊρίνια), Μιχαηλίδης, Τροστ-Εκόνγκ, Οζντόεφ (68′ Μεϊτέ), Σβαμπ, Μουργκ (77′ Τζίμας), Τάισον (68′ Κωσταντέλιας), Ντεσπόντοφ, Μπράντον (68′ Σαμάτα).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Ντανκερλούι, Μπέργκστρομ, Αυλωνίτης (21′ Δεληγιαννίδης), Πηλέας, Πεταυράκης, Μορέιρα, Στάικος (63′ Μασαρίποβ), Μούργος (76′ Μασκανάκης), Τόμας (46′ Θυμιάνης),Άλεξιτς (63′ Μπαΐροβιτς).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here