Bόλος – Πανσερραϊκός 1-0: Ηττήθηκε με πέναλτι ο Πανσερραϊκός στο Βόλο!!!

Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε 1-0 από τον Βόλο στο «κεκλεισμένων των θυρών» (λόγω μη λειτουργίας των καμερών) Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 6η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Τα Λιοντάρια ηττήθηκαν με πέναλτι, όταν στο 52ο λεπτό έγινε σέντρα από τα αριστερά η μπάλα βρήκε στο χέρι του Πεταυράκη στην Κεφαλιά του Κόμπα, με τον Ζαμπαλά να δίνει πέναλτι και να περιμένει το VAR. Ο Μανούχος που είναι στο VAR τον κάλεσε να δει ξανά τη φάση.
Ο Διαιτητής της αναμέτρησης Ζαμπαλάς είδε αρκετά ριπλέι, έμεινε για ώρα στο VAR αλλά δεν άλλαξε την απόφαση του και έδειξε την άσπρη βούλα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκαρσία που ήταν εύστοχος στην εκτέλεση του πέναλτι.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Οικονόμου δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.

Ο Πανσερραϊκός κατάφερε να κρατηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος μετά από 33 χρόνια.
Από την άλλη πλευρά ο Bόλος σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα της Κηφισιάς εξασφάλισε και μαθηματικά την παρομονή του στην Super League.

ΒΟΛΟΣ: Κόβακς,  Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Ντε Καμπς (77’ Tσοκάνης), Γκλάβτσιτς (46’ Τρουιγιέ), Κόμπα (86’ Μύγας), Μπερτόγλιο (68’ Μωραΐτης), Ασενχούν, Γκαρσία

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΌΣ: Τσομπανίδης, Δεληγιαννίδης, Διαμαντής, Πηλέας (79’ Σοφιανός), Πεταυράκης, Στάικος (79’ Οικονόμου), Μορέιρα, Γούλερι (74’ Μούργος), Τομάς (46’ Χατζηστραβός), Ουάρντα (88’ Μασκανάκης), Άλεξιτς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here