Πανσερραϊκός -ΠΑΟΚ 0-4: Τα λιοντάρια ηττήθηκαν στο Κύπελλο από την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ελλάδας!!!

Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών με 4-0 από ΠΑΟΚ στην 1η αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betssonπου. Ο δικέφαλος του Βορρά, αυτή τη στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ελλάδας και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία την ρεβάνς της Τούμπας, που τον φέρνει πιο κοντά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. 

Η ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής με τον ΠΑΟΚ να δείχνει σοβαρότητα σε όλο το ματς και δίχως να δυσκολευτεί επέβαλε πλήρως το παιχνίδι του. Από την πλευρά του ο Πανσερραϊκός έπαιξε αρκετά καλά κατά διαστήματα είχε τις καλές στιγμές και θα μπορούσε να σκοράρει με Γούλερι και Μασκανάκη, ενώ είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, όταν στο 7ο λεπτό, ο Μούργος γλίστρησε ενώ ήταν έτοιμος να σκοράρει για τον Πανσερραϊκό.

Στο 8ο λεπτό ο Κωνσταντέλιας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Μπράντον Τόμας έπιασε δυνατή κεφαλιά, ο Κατσικάς απέκρουσε και σε δεύτερο χρόνο ο προωθημένος αμυντικός του ΠΑΟΚ Νάσμπεργκ με νέα κεφαλιά κάνει 0-1.

Στο 22ο λεπτό σε λάθος του Οικονόμου, που γύρισε τη μπάλα προς τα πίσω και ο συνδυασμός Μπράντον Τόμας – Ζίβκοβιτς και Σάστρε με τον Ισπανό μπακ να κάνει διαγώνιο σουτ στέλνοντας τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Κατσικά για το 0-2.

Στο 69ο λεπτό ο Μάρκος Αντόνιο με ωραίο βολέ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Kατσίκα 0-3.

Στο 78ο λεπτό ο Ζίβκοβιτ με εξαιρετικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Στο 58ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έχασε πέναλτι όταν ο Μπράντον Τόμας που το κέρδισε ανέλαβε την εκτέλεση του αλλά ο Κατσίκας έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία απέκρουσε και είπε όχι στον Ισπανό.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Πάμπλο Γκαρσία) : Κατσίκας, Θυμιάνης, Διαμαντής (60′ Μπέργκστρεμ), Πηλέας, Ντανκερλούι, Μορέιρα (60′ Στάικος), Οικονόμου, Μούργος (70′ Τομάς), Σοφιανός (46′ Ουάρντα), Μασκανάκης, Γούλερι (60′ Μπετανκόρ).

ΠΑΟΚ(Ραζβάν Λουτσέσκου) : Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε (80′ Κεντζιόρα), Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Ράφα, Σοάρες, Σβαμπ (80′ Μεϊτέ), Τσιγγάρας (70′ Τάισον), Α. Ζίβκοβιτς (80′ Μουργκ), Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Τόμας (70′ Τζίμας).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here