Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Η αποστολή του Πανσερραϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ – Παρελθόν ο Τσαγκαλίδης!!!

Ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Η 1η αναμέτρηση των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Τετάρτη (17/01, 17:00). Ο αγώνας θα μεταδοθεί από την COSMOTE SPORT 5.

Ο Πάμπλο Γκαρσία πήρε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή κόντρα στον ΠΑΟΚ και αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπεργκστρέμ, Αυλωνίτης, Διαμαντής, Πεταυράκης, Πηλέας, Ντάνκερλουι, Θυμιάνης, Μορέϊρα, Οικονόμου, Στάικος, Σοφιανός, Μούργος, Τομάς, Ουάρντα, Γούλερι, Χεφτέ, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου, Μπαϊροβιτς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι διεθνείς Μασαρίποφ και Ουεντραόγκο που έδωσαν τους πρώτους τους αγώνες σε Κύπελλο Ασίας και Κύπελλο Αφρικής, ο τραυματίας Χατζηστραβός που έχει υποστεί θλάση και οι Γκοτζαμανίδης, Δεληγιαννίδης, Άλεξιτς, Ανάκογλου.

 

Τέλος, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Τσαγκαλίδη και του εύχεται καλή συνέχεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here