Λαμία – Πανσερραϊκός 0-2: Ο Ουάρντα τους χόρεψε!!!

Την πρώτη του εφετινή εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός. Τα Λιοντάρια εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους και πέρασαν νικηφόρα με 2-0 απ’ το ΔΑΚ Λαμίας  «Αθανάσιος Διάκος». Τα γκολ σημείωσαν ο Ουάρντα (14’) και o Άλεξιτς (87’).

Ο Πανσερραϊκός με αυτό το τρίποντο ανέβηκε στους 18 βαθμούς, προσπερνώντας τον ΟΦΗ, ενώ η Λαμία παρέμεινε στους 21, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Στο 14ο λεπτό κραυγαλέο λάθος του τερματοφύλακα της Λαμίας Κοσέλεφ, καθώς ο Τομάς του τσίμπησε την μπάλα που κατέληξε στον Ουάρντα ο όποιος με την σειρά του απέφυγε ωραία τον Παπαδόπουλο και με ωραίο σουτ μέσα στην περιοχή έκανε το 0-1.

Στο 85′ Ο Πανσερραϊκός πέτυχε και δεύτερο γκολ μετά από γύρισμα του Δεληγιαννίδη και τελείωμα του Ουάρντα. Η μπάλα βρήκε στον Άλεξιτς και κατέληξε στα δίχτυα 0-2, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία απόλυτα διαβασμένοι στο ματς, επέβαλαν τον ρυθμό τους ειδικά στο πρώτο μέρος και δεν άφησαν ποτέ τη Λαμία να δημιουργήσει ρήγματα στα καρέ του Χοβάν.

Η Super  League χρέωσε το 2ο γκολ στον Άλεξιτς, πάνω στον οποίο βρήκε άθελά του η μπάλα και άλλαξε λίγο πορεία πριν καταλήξει στα δίχτυα του Κοσέλεφ, ενώ το σουτ έγινε από τον Ουάρντα.

ΛΑΜΙΑ(Λεωνίδας Βόκολος) : Κοσέλεφ, Αμαράλ (61′ Καρλίτος), Παπαδόπουλος, Κορνέζος, Σίντκλεϊ, Σιμόν, Νούνιες (86′ Τσούκαλος), Τζανδάρης (70′ Στάνκο), Σλίβκα (46′ Τόσιτς), Ακούνια (70′ Μούλα), Μάλτσι.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Πάμπλο Γκαρσία) : Χόβαν, Πεταυράκης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα (90’ λ. τρ. Διαμαντής), Πηλέας (61′ Οικονόμου), Ουάρντα, Τομάς (78′ Μούργος), Μπετανκόρ (61′ Άλεξιτς).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here