Το πρόγραμμα του Πανσερραϊκού στα play-out της Stoiximan Super League!!!

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 2-1 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, στην τελευταία αγωνιστική(26η) της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League και πλέον αρχίζει τη μάχη των play-out.

Ο Πανσερραϊκός έκλεισε την 9η θέση με 27 βαθμούς στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League και καλείται να αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα των play-out εκτός έδρας τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Πανσερραϊκού στα play-out

1η αγωνιστική: Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός
2η αγωνιστική: Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης
3η αγωνιστική: Ατρόμητος – Πανσερραϊκός
4η αγωνιστική: Πανσερραϊκός – ΟΦΗ
5η αγωνιστική: Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα
6η αγωνιστική: Βόλος – Πανσερραϊκός
7η αγωνιστική: Πανσερραϊκός – Κηφισιά

Συνολικά θα διεξαχθούν επτά αγωνιστικές σε μονά ματς, με τις τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας των play-out να δίνουν 4 αγώνες εντός έδρας και 3 εκτός και τις τέσσερις τελευταίες της κατάταξης να δίνουν 3 αγώνες εντός έδρας και 4 εκτός.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ SUPER LEAGUE 2023-2024

Ο Αστέρα Τρίπολης (31 βαθμοί), ο Ατρόμητος Αθηνών (28 βαθμοί), ο Πανσερραϊκός (27 βαθμοί) και ο ΟΦΗ (25 βαθμοί) θα είναι πολύ πιο άνετοι βαθμολογικά πλέον στη διαδικασία των play-out, αντίθετα η Κηφισιά (21 βαθμοί), ο Παναιτωλικός (20 βαθμοί), ο Βόλος (19 βαθμοί) και ο ΠΑΣ Γιάννινα (18 βαθμοί) θα παλέψουν μέχρι το τέλος για να κρατηθούν στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Τα play-out αρχίζουν στις 16 Μαρτίου και ολοκληρώνονται στις 11 Μαΐου, ενώ δεν θα υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here