Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1-1: Σπουδαία τα «Λιοντάρια» – Πληγώθηκαν πάλι στις καθυστερήσεις!!!

Ο Πανσερραϊκός παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο προηγήθηκε με τον Ζήση Χατζηστραβό στο 40ο λεπτό και θα μπορούσε να πάρει το πρώτο εκτός έδρας διπλό στο Περιστέρι, αλλά ισοφαρίστηκε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων (1-1) από τον Ατρόμητο, για την 11η αγωνιστική της Super League.

Τα «λιοντάρια» πληγώθηκαν πάλι στις καθυστερήσεις, από έναν αντίπαλο πέραν του μετρίου.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία μπήκε δυνατά στο ματς και σκόραρε με τον Μπέργκστρoμ στο 23ο λεπτό, όμως μετά από εξέταση στο VAR το γκολ ακυρώθηκε από τον διαιτητή Κατοίκο για χέρι του Χατζηστραβού.

Στο 40ο λεπτό ο υποδειγματικός συνδυασμός του Μασαρίποφ με τον Χατζηστραβό με τον τελευταίο να σκοράρει για το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Πανσερραϊκού πήραν τα ηνία του αγώνα και στο 54ο λεπτό ο Τσιντώτας σταματάει με τα πόδια τετ-α-τετ του Άλεξιτς.

Άτυχη στιγμή για τον Μασαρίποφ στο 59ο λεπτό καθώς ο ποδοσφαιριστής των Λιονταριών σε μια ανύποπτη φάση τραυματίστηκε σοβαρά και την θέση του πήρε ο Τομάς.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων(94’) μετά από σέντρα του Ντιρκς από τα αριστερά ο Αντζιέλσκι με κεφαλιά κάνει το 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Ο Πανσερραϊκός έμεινε στους 13 βαθμούς έχοντας παιχνίδι λιγότερο με τον Βόλο, ενώ ο Ατρόμητος έφτασε στους 10.

Το παιχνίδι στο Περιστέρι ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση.

Κίτρινες: Βαλένσια, Τζαβέλλας, Καμαρά  –  Άλεξιτς, Ντανκερλούι, Πηλέας, Ουεντραόγκο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ( Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κούντε (74′ Κουέν), Ρομπάιγ (74′ Γιουμπιτάνα), Καμαρά (87′ Ντιρκς), Φριντζόνσον, Βαλένσια.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ( Γκαρσία): Χόβαν, Ντανκερλούι, Μπέργκστορμ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Χατζηστραβός (88′ Κολομπίνο), Πηλέας (81′ Δεληγιαννίδης), Μασαρίποφ (λ.τ.59′ Τoμάς), Άλεξιτς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here