Κύπελλο Ελλάδας: Ο Πανσερραϊκός θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Αστέρα  Καισαριανής το Σάββατο(07/10 – 15:00)!!!

Η ΕΠΟ έκανε γνωστό τα τέσσερα παιχνίδια για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 7 Οκτωβρίου και την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, η οποία θα ολοκληρωθεί μετά τον σχηματισμό τεσσάρων επιπλέον ζευγαριών (εκκρεμούν αγώνες από την 3η και 4η φάση).

Ο Πανσερραϊκός θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Αστέρα Καισαριανής, ομάδα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Αθηνών, που στην προηγούμενη φάση του θεσμού απέκλεισε τον Απόλλωνα Παραλιμνίου μέσα στην Καισαριανή με 3-1.
Ο Αστέρας Καισαριανής είναι η συγχώνευση τριών ομάδων του Εθνικού Αστέρα, του Μικρασιατικού και του ΓΣ Καισαριανής.

Τα τέσσερα παιχνίδια για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι:

Σάββατο 7 Οκτωβρίου – (15:00)
Αστέρας Καισαριανής – Πανσερραϊκός
Αχαρναϊκός – Κηφισιά
ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου – (17:00)
Χανιά – ΟΦΗ

Στο Κύπελλο Ελλάδας εκκρεμότητες παραμένουν στα ματς Πανθρακικού – Εθνικού, που διεκόπη, Αιολικού – Αναγέννηση Καρδίτσας, το ματς δεν διεξήχθη και  Αλμωπός –Καμπανιακός.

Προκρίνονται άνευ αγώνα στoυς 16 η Καλλιθέα, η Νίκη Βόλου και η ΑΕΛ. Στην φάση αυτή θα μπουν η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης.

Δεν έχουν οριστεί ακόμα τα ματς, Αιγάλεω – Διαγόρας «κόντρα» στον Παναιτωλικό Πανθρακικός / Εθνικός – Γιούχτας «κόντρα» στον Ατρόμητο, Λεβαδειακός – Αιολικός / Αναγέννηση Καρδίτσας «κόντρα» στην Λαμία και Αλμωπός Αριδαίας – Καμπανιακός «κόντρα» στον Αστέρα Τρίπολης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here