Κύπελλο Ελλάδας… Βόλος-Πανσερραϊκός 4-2 στα πέναλτι!!!

Κοντά σε μία μεγάλη έκπληξη έφτασε ο Πανσερραϊκός απέναντι στον Βόλο, για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ωστόσο, ο Βόλος πήρε την πρόκριση στα πέναλτι με 4-2.
Παρά  την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων που ήταν μεγάλη (τους χωρίζουν τρεις κατηγορίες) ο Πανσερραϊκός στάθηκε πολύ καλά στο ματς, που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στη ρεβάνς του 1-1 με τον Βόλο, για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Βόλος άνοιξε το σκορ με τον Μάντζη στο 37’,  ο Πανσερραϊκός  ισοφάρισε με τον Fabrizio Conci στο 90’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.
Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί ο σκόρερ Βασίλης Μάντζης στο 100ο λεπτό αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (με δεύτερη κίτρινη) αφήνοντας τον Βόλο με παίκτη λιγότερο. αλλά η ομάδα του Χουάν Φεράντο πήρε την πρόκριση και το εισιτήριο για τους 16 του Κυπέλλου στη διαδικασία των πέναλτι, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Θανάση Γκαραβέλη, ο οποίος απέκρουσε δυο πέναλτι.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Μαλούτας από την ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους Ιορδάνη Δημητριάδη από την ΕΠΣ Καστοριάς και Βασίλη Καλύβα από την ΕΠΣ Φθιώτιδας,με 4ο τον Δημήτρη Ψυχούλα από την ΕΠΣ Βοιωτίας, ενώ παρατηρητής ήταν ο Παναγιώτης Μαυρόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας.
ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Λύρατζης, Τσαούσης, Τσίκα, Διαμαντής, Μαξ, Μπαλογιάννης (92’ Τόρες), Ατιάτ (69’ Κορέλας), Μυστακίδης (46’ Κυζιρίδης), Μουνίθ (59’ Τσοκάνης), Μάντζης.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Τέντζερης, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Πολύζος, Γεωργιάδης (77’ Μπάρδας), Ψάλτης (117’ Τριανταφύλλου), Ομπόσου (69’ Παπαβασιλείου), Κόντσι, Μασκανάκης (55’ Ντιαλό).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here