Κηφισιά – Πανσερραϊκός 4-4: Ο Πανσερραϊκός ήταν ο καλύτερος, αλλά… !!!

Ο Πανσερραϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 4-4 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά για την 4η αγωνιστική της Super League, στο γήπεδο Μιχάλης Κρητικόπουλος.

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία έκαναν ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο σημειώνοντας τρία γκολ με τους Δεληγιαννίδη (4ο λεπτό), Στάικο (12ο λεπτό) και Μπέργκστρομ (22ο λεπτό).  Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ο Πανσερραϊκός έπαιζε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με απ’ ευθείς κόκκινη στον Χάγεκ, ενώ κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμά του με τον Πηλέα στο 77ο λεπτό.

Από την πλευρά της η Κηφισιά μείωνε συνέχεια στο σκορ, πρώτα με τον πιτσιρικά της Κωνσταντακόπουλο (56ο λεπτό) τον Οζέγκοβιτς (72ο λεπτό) με τον Τετέι να μειώνει (90+6ο λεπτό), καθώς να ισοφαρίζει το ματς με τον Μποτία (90+12ο λεπτό).

Ο Πανσερραϊκός δεν κατάφερε να διαχειριστεί ούτε αυτό το ματς όπως και με τον Παναιτωλικό και με μία πολύ κακή διαιτησία έχασε συνολικά τέσσερις πολύτιμους βαθμούς που θα του ήταν χρήσιμοι για την συνέχεια του Πρωταθλήματος.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Κρίστινσον, Μασούρας, Βαφέας, Μποτία, Λούμορ (33′ Παρράς), Πέιος (34′ Αντερέγκεν), Παπασάββας (58′ Τετέι), Μπαρμπόσα, Ιλίεβ (72′ Ιπαλίμπο), Μπιφουμά (34′ Κωνσταντακόπουλος), Οζέγκοβιτς

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Μπέργκστρομ, Χάγιεκ, Πεταυράκης, Πηλέας (90+3′ Τσαγκαλίδης), Ουεντραόγκο, Στάικος (68′ Μορέιρα), Δεληγιαννίδης, Μούργος (46′ Γκοτζαμανίδης), Χατζηστραβός (68′ Τομάς), Άλεξιτς (60′ Μπαΐρ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here