Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός 2-0: Πιο άτυχος δεν γίνεται!!!

Στο άδειο  “Γ.Καραϊσκάκης” από φιλάθλους λόγω της περσινής τιμωρίας, ο Ολυμπιακός είχε την τύχη με το μέρος του και νίκησε τον Πανσερραϊκό του Πάμπλο Γκαρσία με 2-0 εξαιρετικά δύσκολα στην πρεμιέρα της Super League.

Ο Ολυμπιακός είχε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 2ο λεπτό όταν ο αμυντικός του Πανσερραϊκού Χάγεκ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, που μέσω VAR άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Στο 54ο λεπτό ο Πανσερραϊκός κέρδισε πέναλτι, όμως ο Άλεξιτς έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Πασχαλάκη.
Μέσω VAR έδωσε σωστά το πέναλτι ο διαιτητής της αναμέτρησης Παπαδόπουλος, όταν η μπάλα βρήκε σε χέρι του Καμαρά από κεφαλιά του Γκοτζαμανίδη. Την εκτέλεσή ανέλαβε ο Άλεξιτς που σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και έτσι παρέμεινε το 0-0.

Τα λιοντάρια ήταν εξαιρετικά στο πρώτο μέρος σε θέμα τακτικής και ανάγκασαν τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να αλλάξει το σύστημα του Ολυμπιακού από 4-2-3-1, σε 4-4-2 στο δεύτερο μέρος. Ενώ πολύ σκληρά ήταν τα μαρκαρίσματα των παικτών του Ολυμπιακού στον Χατζηστραβό που ήταν από τους καλυτέρους του Πανσερραϊκού. Αντικαταστάθηκε στο 59ο λεπτό και την θέση του πήρε ο Αυλωνίτης.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 63ο λεπτό με ωραίο πλασέ από το ημικύκλιο της περιοχής από τον αμαρκάριστο Μπιέλ.

Στο 87ο λεπτό χάρη σε ένα πέναλτι που κέρδισε ο Φορτούνης, ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 με εύστοχο χτύπημα του Ελ Αραμπί από την άσπρη βούλα.

Κίτρινες αντίκρισαν οι Καρβάλιο στο 33’, ο Ρέτσος στο 48’ και ο Σκάρπα στο 59’
Ενώ Κόκκινη είδε ο Χάγιεκ στο 2’.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ραμόν (46’ Κίνι), Καμαρά (76′ Ιμπόρα), Αλεξανδρόπουλος (58’ Φορτούνης), Μπιέλ, Καρβάλιο (46’ Σκάρπα), Μασούρας (46’ Ελ Κααμπί), Ελ Αραμπί.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Γκοτζαμανίδης, Χάγιεκ, Πεταυράκης, Ντανκερλούι, Πηλέας (75’ Μασκανάκης), Θυμιάνης, Στάικος (75’ Ουεντραογκό), Μούργος (38’ Τόμας), Χατζηστραβός (59’ Αυλωνίτης), Άλεξιτς (59’ Γούλερι).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here