Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης!!!

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, το Σάββατο 30/03/2024 στις 15:00, για την 2η αγωνιστική των play out της Stoiximan Super League και χρειάζεται τη στήριξη όλων των Σερραίων φιλάθλων.

Τα εκδοτήρια στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών θα είναι ανοικτά από την Πέμπτη(28/03) μέχρι και το Σάββατο(30/03)  έως 12:30 και στη συνέχεια θα κλείσουν.

Την Πέμπτη 28/03/2024 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων, η οποία θα γίνει διαδικτυακά από την Ticketmaster (κλικ ΕΔΩ), τηλεφωνικά στο 2111981535 (Δευτ – Κυρ: 10.00 – 21.00) και από τα εκδοτήρια του Δημοτικού γηπέδου και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική η επίδειξη Α.Δ.Τ και ΑΜΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

¨Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, που είναι προγραμματισμένος για τo Σάββατο 30/03/2024 και ώρα 15:00, θα λειτουργήσουν στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών μόνο οι κερκίδες του νοτίου πετάλου(5 & 5Α) με Γενική Είσοδο 10 ευρώ.

Την Πέμπτη 28/03/2024 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων,  η οποία θα γίνει διαδικτυακά από την Ticketmaster (κλικ ΕΔΩ),, τηλεφωνικά στο 2111981535 (Δευτ – Κυρ: 10.00 – 21.00) και από τα εκδοτήρια του Δημοτικού γηπέδου και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική η επίδειξη Α.Δ.Τ και ΑΜΚΑ.

Τα εκδοτήρια στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών θα είναι ανοικτά ως εξής:
*Πέμπτη 10:00-14:00
*Παρασκευή 10:00-14:00
*Σάββατο 09:30-12:30 ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά ως και τις 12:30 και στη συνέχεια θα κλείσουν.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και λόγω περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων φροντίστε για την έγκαιρη έκδοση των εισιτηρίων σας, είτε ηλεκτρονικά, είτε δια ζώσης και επίσης φροντίστε για την έγκαιρη προσέλευση σας στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι η ακόλουθη:

Θύρες 5-5Α: 10€

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, απαγορεύεται η είσοδος σε φιλάθλους κάθε ηλικίας, χωρίς ονομαστικό εισιτήριο. Ως εκ τούτου απαγορεύεται πλέον κι η ελεύθερη είσοδος σε παιδιά κάθε ηλικίας, η οποία ίσχυε μέχρι πρότινος.

Βάσει της νέας νομοθεσίας, όποιος φίλαθλος εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα τιμωρείται με πρόστιμο 500 ευρώ.

Οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης).

Οι αστυνομικές αρχές βάσει των νέων μέτρων θα προβούν σε ελέγχους ταυτοπροσωπίας στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και στις κερκίδες. Σε περίπτωση παράβασης, ο φίλαθλος που μπήκε στο γήπεδο με εισιτήριου άλλου καθώς και ο κάτοχος του εισιτηρίου, θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, αμφότεροι θα τιμωρούνται επίσης με αποκλεισμό έξι μηνών από τα γήπεδα, ενώ σε περίπτωση παράβασης θα τιμωρείται και η ΠΑΕ με κλείσιμο της θύρας, που καταγράφηκε η παράβαση.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 13:00.

-Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της θύρας 6, θα εισέρχονται από την θύρα 5 και θα κινηθούν στα τμήματα προς την πλευρά του Δημοτικού Σχολείου.

-Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 2-3-4-VIP, θα εισέρχονται από την θύρα 5Α και θα κινηθούν στα τμήματα προς την πλευρά της οδού Ραιδεστού.
———————————————————————————————————————————–
“Η συλλογή ή/και μετάδοση ή/και παραγωγή και/ή διάδοση οποιασδήποτε πληροφορίας ή δεδομένων σχετικά με την εξέλιξη του αγώνα, ή οποιουδήποτε είδους ηχογράφηση οποιουδήποτε ήχου, βίντεο ή οπτικοακουστικού υλικού σε οποιοδήποτε αγώνα (είτε με χρήση ηλεκτρονικών συσκευών είτε με άλλο τρόπο) για σκοπούς οποιασδήποτε μορφής στοιχήματος, τυχερών παιχνιδιών ή εμπορικών δραστηριοτήτων που δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων ή για άλλους σκοπούς που παραβιάζουν τους όρους και προϋποθέσεις συμβατικών συνεργασιών, απαγορεύεται αυστηρά στα Στάδια/Γήπεδα του Πρωταθλήματος, εκτός από τις περιπτώσεις όπου η άδεια χορηγείται ρητά από τη Super League και τη γηπεδούχο Π.Α.Ε. Τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για προσωπική, ιδιωτική χρήση. Σε περίπτωση παραβίασης αυτών των όρων και προϋποθέσεων, οι παραβάτες φίλαθλοι θα πρέπει, στα όρια του εφικτού, να απομακρύνονται από το γήπεδο επιμέλεια της γηπεδούχου Π.Α.Ε., εφόσον κάτι τέτοιο υποπίπτει στην αντίληψή της.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here