Ο Πανσερραϊκός πέτυχε σπουδαία φιλική νίκη 2-1 με ανατροπή απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης!!!

Ο Πανσερραϊκός κατάφερε και πέτυχε σπουδαία φιλική νίκη 2-1 με ανατροπή απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης κατακτώντας την 3η θέση σε τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που διεξάγεται στον Βόλο.

Καλύτερος ήταν ο Πανσερραϊκός στο πρώτο 45λεπτο, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία  να έχει γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και αρκετά κλεψίματα στο χώρο του κέντρου που του έδινε την δυνατότητα να έβγαινε συχνά στην επίθεση. Με την καλύτερη ευκαιρία το 32ο λεπτό όταν σε σουτ του Μπαΐροβιτς, η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 53ο λεπτό οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ όταν σε γύρισμα του Χουχούμη από τα αριστερά ο Στάικος στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, με προβολή την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 1-0 για τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο 67ο λεπτό ο Θυμιάνης έκλεψε την μπάλα από τον Βαλιέντε, σούταρε, ο Παπαδόπουλος απέκρουσε αλλά ο Μασκανάκης πήρε το ριμπάουντ που νίκησε τον Παπαδόπουλο και ισοφάρισε από κοντά για το 1-1.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Αυλωνίτης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ο Τόμας πήρε το ριμπάουντ από τα αριστερά και με διαγώνιο σουτ έκανε το τελικό 1-2.

Ο Πάμπλο Γκαρσία και σε αυτό το ματς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλο το δυναμικό της ομάδας, αλλά ξεκίνησε με ενδεκάδα που είχε έρθει από τον πάγκο στο προηγούμενο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο Τόμας Χάγιεκ έκανε το ντεμπούτο του και αγωνίστηκε για 30λεπτά στο κέντρο της άμυνας.

ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο, Αλάγκμπε, Μπερτόλιο, Σίτο, Καλτσάς Μάντζης

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Εμπο, Προύντζος, Βαλιέντε, Χουχούμης, Γκαρθία, Κωστέας, Ρεγκίς,  Γκρόζντανιτς, Ατιένθα, Γιάννης Χριστόπουλος και Ζουγλής.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν(60′ Κατσικάς), Ντάνκερλαι(60′ Δεληγιαννίδης), Πηλέας(60′ Τσαγκαλιδης), Πεταυράκης(60′ Καρασαλίδης), Γκοτζαμανίδης(60′ Αυλωνίτης), Χάγιεκ(30′ Μουργος)(60′ Σοφιανός), Σταϊκος (60′ Θυμιάνης), Στίνα(60′ Οικονόμου), Χατζηστραβός(60′ Τομάς), Γούλερι(60′ Μασκανάκης), Μπαϊροβιτς(60′ Αλεξιτς).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here