Έχασε στις καθυστερήσεις o Πανσερραϊκός σε φιλική αναμέτρηση επί του Παναιτωλικού!!!

Ο Πανσερραϊκός έχασε στις καθυστερήσεις από τον Παναιτωλικό σε φιλικό που έδωσε στο Πανθεσσαλικό με 3-2, σε τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που διεξάγεται στον Βόλο.

Τα «λιοντάρια» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, καθώς βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Τόμας να εκτελεί με ψυχραιμία από κοντά τον Καπίνο, κάνοντας το 1-0.

Ο Παναιτωλικός απάντησε στο 14ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καρέλη, καθώς ο Τορεχόν έκλεψε την μπάλα μέσα στην περιοχή από τον Οικονόμου, που τον ανατρέπει και δίνεται η εσχάτη των ποινών, 1-1.

Στο 44ο λεπτό η εξαιρετική ενέργεια του Καρέλη και το άνοιγμα της μπάλας στον Τορεχόν, που σεντράρει στον Ντίας, με κεφαλιά ο Παραγουανός σκοράρει και κάνει το 2-1 για τον Παναιτωλικό.

Με αυτό το σκορ Πανσερραϊκός και ο Παναιτωλικός πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου ο Πανσερραϊκός με τον Άλεξιτς χάνει μοναδική ευκαιρία για να σκοράρει, ενώ στο 54ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία χάνει και ο Μασκανάκης, που σε τετ-α-τετ νικιέται από τον Καπίνο.

Τα «λιοντάρια» κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον με τον Γούλερι στο 81ο λεπτό με εξαιρετικό τελείωμα, που «εκτέλεσε» τον Καπίνο για το 2-2.

Στην Τελευταία φάση του ματς και συγκεκριμένα στο 94ο λεπτό, σε εκτέλεση φάουλ ο Τορεχόν σκόραρε από κοντά ύστερα από κεφαλιά-ασίστ του Μπρούνο Ντουάρτε για το 2-3.

Ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καλός, αρκετά τα λάθη και από τις δύο πλευρές, ωστόσο ο Πανσερραϊκός είχε καλύτερη απόδοση στο δεύτερο μέρος, με τον Πάμπλο Γκαρσία να αλλάζει όλη την ενδεκάδα του Πανσερραϊκού στην συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Από ένα Cooling break σε κάθε ημίχρονο έδωσε ο διαιτητής της αναμέτρησης για να δροσιστούν οι 22 ποδοσφαιριστές.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν(63′ Κατσικάς), Δεληγιαννίδης(60′ Ντάνκερλαι), Τσαγκαλίδης(60′ Πηλέας), Αυλωνίτης(60′ Γκοτζαμανίδης), Καρασαλίδης(60′ Πεταυράκης), Θυμιάνης(60′ Σταϊκος), Οικονόμου(60′ Χατζηστραβός), Σοφιανός(60′ Μούργος), Μασκανάκης(60′ Γούλερι), Τόμας (60′ Στίνα), Αλεξιτς(60′ Μπαιροβιτς)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γκαμπριέλ Σούρερ): Καπίνο, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Μαλής, Λιάβας (83′ Κοντούρης), Τορεχόν, Τσιγγάρας, Ξενιτίδης (71′ Φ. Ντουάρτε), Μπουζούκης, Ντίαζ (83′ Χατζηθεοδωρίδης), Καρέλης (85′ Βοΐλης)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here