O Πανσερραϊκός σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή έπειτα από 12 χρόνια!!!

Με λευκή ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’, ο Πανσερραϊκός γιόρτασε  την επάνοδο στην Super League 1, στο ματς της 28ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2

Μπροστά σε περισσότερους από 7.000 Σερραίους φιλάθλους να βρίσκονται σε εκστατική κατάσταση να αποθεώνουν τους παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη και να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Πανσερραϊκός σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή έπειτα από 12 χρόνια.

Το «αντίο» του Τάσου Παπάζογλου από την ενεργό δράση, που είχε μεγάλη συγκίνηση στο πρόσωπο του.

Πρίν την απονομή των μεταλλίων και του τίτλου, βραβεύτηκαν στον Α’ όμιλο της Super League 2, ο Παύλος Δερμιτζάκης του Πανσερραϊκού ως καλύτερος προπονητής, ο Ντενζέλ Γιουμπιτάνα του Ηρακλή ως καλύτερος παίκτης και ο Παναγιώτης Κατσίκας του Πανσερραϊκού ως κορυφαίος τερματοφύλακας. Τον Παναγιώτη Κατσίκα βράβευσε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού Παναγιώτης Κελεσίδης.

Εκεί στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών ήταν και οι δύο γενιές των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Πανσερραϊκού, που έγραψαν την δική τους ιστορία, δέχτηκαν το θερμό χειροκρότημα των Σερραίων φιλάθλων και μοιράστηκαν την χαρά των Πρωταθλητών.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσίκας, Ζέρης (81′ Δεληγιαννίδης), Παπάζογλου (59′ Λυμπεράκης), Καρασαλίδης, Πεταυράκης, Θυμιάνης (70′ Στάικος), Κολομπίνο, Στίνα, Μούργος (81′ Κανίς), Μπαΐροβιτς, Κατσαντώνης (70′ Σαΐντ).

ΠΑΟΚ Β’: Μοναστηρλής, Σπυράκος, Τασιούρας (84′ Σελιμάι), Ουεντραόγκο, Κωττάς, Γιάξης, Γρόσδης, Δαρέλας (65′ Σπυρίδης), Χατζηστραβός (77′ Κιτσάκης), Μελετίδης, Γκορντεζιάνι (84′ Πανίδης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here