Super League 2: Το “πάλεψε” αλλά ηττήθηκε στην έδρα του ο Πανσερραϊκός από την ΑΕΛ!!!

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και με μεγάλη ένταση βροχής ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε με 1-0 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, από την Λάρισα για την 21η αγωνιστική του Α’ Ομίλου του Πρωταθλήματος της Super League 2.
Ο Πανσερραϊκός με την ήττα αυτή κόλλησε στους 17 βαθμούς και στις τελευταίες θέσεις που οδηγούν στην Γ’ Εθνική.
Η ΑΕΛ με το ξεκίνημα του αγώνα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, ενώ ο Πανσερραϊκός αντιδρούσε μόνο με αντεπιθέσεις.
Η Λάρισα άνοιξε το σκορ στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Γκοτζαμανίδη, που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.
Στο 34ο λεπτό μετά από λάθος του Καβουσάκη, που έδωσε την μπάλα στον Όκγμποε, αυτός πλάσαρε προ κενής εστίας, αλλά η μπάλα κόλλησε στην γραμμή με την ΑΕΛ να χάνει τρομερή ευκαιρία.
Στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού, ανέβασαν την απόδοση τους, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Μεγάλη ευκαιρία το 90+1 λεπτό για να ισοφαρίσει είχε Πανσερραϊκός, αλλά η προσπάθεια του Στίνα κατέληξε στο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Διγκόζης): Καβουσάκης, Κεφαλάς, Καρασαλίδης, Πίντο, Βάντερσον (57′ Στίνα), Κόντσι, Μαρκιόνι, Κρητικός (67′ Έππας), Ανάκογλου, Ντίαζ, Κανίς.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδάνος, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Κολομπίνο, Γιάκος (69′ Κ. Παπαγεωργίου), Νικολιάς, Ραμίρεζ (81′ Γαρυφαλιάς), Μαυριάς, Όγκμποε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here