Ο Πανσεραϊκός ασταμάτητος νίκησε τη Νίκη Βόλου 2-0!!!

Ο Πανσεραϊκός συνεχίζει την πορεία του προς την άνοδο στη Super League 1, με την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη χωρίς να φορτσάρει έφτασε σε άλλη μια νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στη Νίκη Βόλου με 2-0 και βρέθηκε στο +9 από την ΑΕΛ και την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής της Super League 2 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, είχε κριθεί πριν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, με τα «Λιοντάρια» να πετυχαίνουν δύο γκολ με κεφαλιά σε διάστημα 4 λεπτών.

Ήταν εκρηκτικό το ξεκίνημα του Πανσερραϊκού και στο 6ο λεπτό από την σέντρα του Ζέρη, ο Στίνα με κεφαλιά άνοιξε το σκορ 1-0. Στο 10ο λεπτό ήρθε το 2-0 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μούργου, ο Καρασαλίδης με κεφαλιά νίκησε την άμυνα της Νίκης Βόλου και τον Μπάγιτς, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 50ο λεπτό η Νίκη Βόλου διαμαρτυρήθηκε έντονα για την απόφαση του Καραντώνη να δείξει κόκκινη κάρτα(δεύτερη κίτρινη) για «θέατρο» στον Παναγιωτίδη, που μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του Βόλου.

Από τον Πανσερραϊκό διακριθήκαν στο πρώτο μέρος ο Ζέρης και ο Στίνα, ενώ μαχητικός ήταν και ο Κατσαντώνης.

Δύο ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, ο Παναγιωτίδης και ο Τσουκαλάς έχουν καταγωγή από το Νομό Σερρών. Συγκεκριμένα, ο Παναγιωτίδης έχει καταγωγή από τον Λιθότοπο, ενώ ο Τσουκαλάς από τον Χείμαρρο.

Ένας άλλος γνώριμος που φόρεσε την φανέλα του Πανσερραϊκού ήταν ο Τάσος Κρητικός που στο δεύτερο μισό της σεζόν 2017-2018 είχε έρθεις δανεικός από την ΑΕΛ στον Πανσερραϊκό, όπου χρησιμοποιήθηκε σε 19 αγώνες της τότε Football League.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καραντώνης (Ημαθίας) με βοηθούς τον Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας) και τον Θανασιάς (Ηπείρου).

Θερμό εναγκαλισμό είχαν οι δυο προπονητές πριν την έναρξη του αγώνα. Ο οικοδεσπότης  Παύλος Δερμιτζάκης, υποδέχθηκε τον πρώην προπονητή του Πανσερραϊκού και αντίπαλο σήμερα, Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Ζέρης (58′ Δεληγιαννίδης), Πεταυράκης, Στάικος, Θυμιάνης, Μούργος, (58′ Κανίς) Στίνα (90′ Σοφιανός), Κατσαντώνης (Παπάζογλου), Μπαΐροβιτς (74′ Σαΐντ).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ(Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Αναστασίου, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης (78′ Κριμιτζάς), Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Κυριακίδης (46′ λ.τρ. Τσουκαλάς), Κρητικός (63′ Δημητρίου), Ολαϊζόλα (55′ Ροχάνο), Σιαφά (63′ Τζιώρας).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here