Ο Πανσερραϊκός 0-0 με την Ρόδο στην πρόβα τζενεράλε στην έδρα του!!!

Έπειτα από 2 φιλικά μακριά από την Σέρρες, στα οποία ο Πανσερραϊκός είχε 1 νίκη και 1 ήττα, έδωσε το πρώτο καλοκαιρινό φιλικό στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, με τους φιλάθλους στο πλευρό του.
Στην πρόβα τζενεράλε στην έδρα του εν όψει του Πρωταθλήματος της Super League 2, ο Πανσερραϊκός απέναντι στη  Ρόδο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά έμεινε στο 0-0 δείχνοντας πώς ακόμη δεν έχει βρει τον παίχτη που θα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Ο Ζεράρ Θαραγόθα έφερε παίκτες από τον πάγκο του(Τσιμίκα, Φουάση, Κόντσι, Ριβάλντο, Μασκανάκη, Όλσι, Σοφιανός, Σιδηρόπουλο και Μαρκιόνι) για να μπορέσει να βρει τον τρόπο και να διασπάσει την άμυνα της Ρόδου κάτι που τελικά δεν συνέβη.
Οι φιλοξενούμενοι λειτούργησαν καλά αμυντικά στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν στο παθητικό τους.
20 λεπτά αργότερα ξεκίνησε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και την Ρόδο.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτριος Κεφαλάς με βοηθούς τον Νικόλαο Σάββα και τον Χρήστο Κρυωνά της ΕΠΣ Σερρών.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσίκας (46’ Καβουσάκης ), Ζέρης (70’ Κόντσι), Κασμερίδης, Δημητρίου (70΄Μαρκιόνι), Πίντο (70’ Σιδηρόπουλος),  Μαρκιόνι(46’ Τσιμίκας), Κρητικός (70’ Όλσι), Κανίς (46’ Φουάσης), Έππας (70′ Μασκανάκης), Παπαβασιλείου (46′ Ριβάλντο, 75′ Θεοδωρίδης).

Επόμενο φιλικό για τον Πανσερραϊκό το Σάββατο στις 28 Αυγούστου με την ΑΕΛ, στην Λάρισα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here