Μακεδονικός-Πανσερραϊκός 0-1: Με τον αέρα του πρωταθλητή!!!

Ο Πανσερραϊκός πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη 1-0 με αυτογκόλ του Χασάνογλου στο 90+4ο λεπτό κόντρα σε μια σκληροτράχηλη ομάδα τον Μακεδονικό, που τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στο +9 από την δεύτερη ΑΕΛ, ενώ απομένουν ακόμα εννιά αγωνιστικές για το φινάλε της περιόδου.

Ο Πανσερραϊκός έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο γήπεδο του Μακεδονικού, ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως, στάθηκε άτυχος στις ευκαιρίες, αλλά και στο χαμένο πέναλτι του Μπαΐροβιτς.

Τα «λιοντάρια» σφράγισαν την νίκη τους με αυτογκόλ του 23χρονου δεξί μπακ Χασάνογλου στο 90+4ο λεπτό, που διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα 1-0 κόντρα στον Μακεδονικό.

Στο 13ο λεπτό ο Μπαΐροβιτς κέρδισε πέναλτι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση ωστόσο  ο πρώην τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού και του Απόλλωνα Παραλιμνίου Γουναρίδης   έπεσε σωστά και τον σταμάτησε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πανσερραϊκός μέχρι στιγμής έχει τέσσερα χαμένα πέναλτι δύο σε εκτέλεση του Σαΐντ και ένα με τον Κανίς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βλάχος (Ανατολικής Αττικής) με βοηθούς τον Κολλιακό(Αθηνών) και τον Μητροφάνη (Αθηνών).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Χασάνογλου, Λισγάρας, Κοτταρίδης (62′ Σαραγιώτης), Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Σιατραβάνης (62′ Γαρύφαλλος), Γκέντσογλου (62′ Μιλισάβλιεβιτς), Ζαφειράκης (86′ Κουτεντάκης), Σιμόνι (78′ Σαραντίδης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσίκας, Δεληγιαννίδης (73′ Ζέρης), Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Αυλωνίτης, Θυμιάνης (84′ Παπάζογλου), Κολομπίνο (73′ Στάικος), Μούργος (60′ Σοφιανός), Στίνα, Μπαΐροβιτς (60′ Κατσαντώνης), Σαΐντ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here