Η Αμμουδιά ήθελε περισσότερο τη νίκη επί του Χρυσού στον πρώτο αγώνα της δεύτερης φάσης των play-off!!!

Στα play off της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών, η Αμμουδιά επιβλήθηκε δίκαια με 3-1 εκτός έδρας του Χρυσού, στον πρώτο αγώνα της δεύτερης φάσης των play-off.

Η Αμμουδιά νίκησε 3-1 την ΑΕ Χρυσού μέσα στο Χρυσό στην πρώτη τους μονομαχία στα play-off και πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση στην τρίτη φάση. Ο Φιλιππίδης στο 17ο λεπτό αμαρκάριστος μέσα στην μικρή περιοχή και από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ για την Αμμουδιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου. Στο 60ο λεπτό η  Αμμουδιά διπλασίασε τα τέρματά της με τον Χίτζο πού πριν λίγα λεπτά είχε περάσει σαν αλλαγή με εξαιρετικό τελείωμα. Το 3-0  έγινε χάρη σε γκολ του Χρήστου Ζιγκερίδη με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.
Το μόνο που κατάφερε το Χρυσό ήταν να μειώσει σε 1-3 με τον Μεταξά στο 80ο λεπτό.

Η Αμμουδιά στο συγκεκριμένο ματς εμφανίστηκε πολύ δυνατή με όλο το ράστερ της να είναι στην διάθεση του Μπάμπη Χρυσοτομίδη. Από την άλλη, το Χρυσό με πολλά αμυντικά κενά και πολλές απουσίες(Μπρινιάς, Παπώτης, Στεφανίδης, Μάνος, Φιλέντας), με τον Χρήστο Πεμπέ να χρησιμοποιεί τις «ρεζέρβες» του, που αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here