Ο Απόλλων Παραλιμνίου παρ’ ότι ηττήθηκε από την Λαμία τον θαύμασε όλη η Ελλάδα!!!

Ο Απόλλωνα Παραλιμνίου ηττήθηκε 2-1 από τη Λαμία στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, στο πρώτο ματς των προημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας.

Ιστορική ήταν η σημερινή μέρα για την Ερασιτεχνική ομάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου, που αγωνίζεται στην Γ΄εθνική, αντιμετώπισε στα ίσα τη Λαμία, ομάδα της Super League. 
Οι παίκτες του Νίκου Καραμπετάκη έβγαλαν τεράστια ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και μπροστά στο Πανελλήνιο έδειξαν, τι σημαίνει Απόλλων Παραλιμνίου.
Η Λαμία πήρε από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού και προηγήθηκε στην πρώτη σημαντική φάση που δημιούργησε στο 28ο λεπτό, όταν ο Σιμόν εκτέλεσε πλάγιο άουτ, ο Μαρτίνεθ από μέσα δεξιά γύρισε την μπάλα στον αμαρκάριστο Τζανδάρη που με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1.
Ο Απόλλων ήταν μαχητικός και στο 41ο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει με κοντινή προβολή του Ελέζι, ύστερα από ατομική ενέργεια και το παράλληλο γύρισμα του Γκέκα.
Στο 78ο λεπτό η Λαμία κερδίζει πέναλτι με τον Βασιλαντωνόπουλο σε μαρκάρισμα του Τσομαχασβίλι. Ο Τσιλούλης αναλαμβάνει την εκτέλεση, που σουτάρει με δύναμη στο κέντρο της εστίας του Κουτζαβασίλη και κάνει το τελίκο 1-2.
Ο Απόλλωνα Παραλιμνίου θα μπορούσε να σκοράρει στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο Γκέκας γύρισε την μπάλα προς τον αφύλακτο Γεωργιάδη, που την τελευταία στιγμή ο Λαμπρόπουλος πρόλαβε και απομάκρυνε.

Η ΠΑΕ Λαμία ευχαρίστησε την ΠΑΕ Πανσερραϊκός για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων στην χθεσινή τους απογευματινή προπόνηση στην Ομόνοια.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν Ζαμπαλάς (Ηπείρου) με βοηθούς τον Μυωσιάδης (Ηπείρου) και τον Διαμαντής (Λέσβου), ενώ 4ος ήταν ο Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Καραμπετάκης): Φ. Κουτζαβασίλης, Κιουτσεκτσίδης, Ι. Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι, Τζελίδης, Τζαμπέγια (89΄ Κωνσταντινίδης), Καρυοφύλλης (75΄ Καρατλίδης), Ελέζι, Γεωργιάδης (69΄ Πέτρου), Γκέκας

ΛΑΜΙΑ (Παντελίδης): Σαράνοφ, Σίμον (59΄ Βασιλαντωνόπουλος), Αντέτζο, Αμπάντα (59΄ Σαραμαντάς), Λαμπρόπουλος, Τζανδάρης, Στάνκο (73΄ Μπάμπης), Ντε Βινσέντι (59΄ Τσιλούλης), Μαρτίνεθ (69΄ Τσούκαλος), Ασκόφσκι, Γιακουμάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here