Ο άσσος του Εθνικού Σιδηροκάστρου Αλέξης Αβράμης σκιαγραφεί τον αντίπαλο του Παραλιμνίου στο Κύπελλο Ελλάδας!!!

Ο επιθετικός του Εθνικού Σιδηροκάστρου Αλέξης Αβράμης μίλησε στο Serresmegasport.gr και σκιαγράφησε τον Ιωνικό Διαβατών, πρώην ομάδα του, που  είναι ο επόμενος αντίπαλος του Απόλλωνα Παραλιμνίου για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Να θυμίσουμε ότι ο Ιωνικός Διαβατών αγωνίζεται στην Α1 Κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας (πρώτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη) ενώ από την άλλη ο Απόλλων Παραλιμνίου αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία και η κλήρωση τους έφερε αντιμέτωπους στον θεσμό του Κυπέλλου.

Ο Ιωνικός Διαβατών, με τον οποίο κληρώθηκε ο Απόλλων Παραλιμνίου, θεωρείται δυνατή ομάδα;
Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα που έχει και την ποιότητα αλλά και την εμπειρία ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει τον κάθε αντίπαλο.

Πες μας λίγα πράγματα για αυτήν την ομάδα – Δώσε μας το προφίλ του Ιωνικού Διαβατών.
Είναι μια ομάδα που ενώ αγωνίζεται σε ερασιτεχνικό επίπεδο, έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας ομάδα που αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο ! Η μέχρι τώρα πορεία τους είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς , αλλά και το κλίμα τους που θυμίζει οικογένεια ! Θεωρώ πως θα είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Είναι η ομάδα που θα φοβηθεί ο Απόλλων Παραλιμνίου;
Είναι μια ομάδα που ξέρει να εκμεταλλευτεί την έδρα της έτσι ώστε να μπορεί να διεκδικήσει κάθε νίκη.

Μίλησε μας για τον αγωνιστικό χώρο.
Ο αγωνιστικός χώρος θεωρώ πως είναι ένα κομμάτι που θα δυσκολέψει και τις δυο ομάδες.

Με τον Ιωνικό Διαβατών που αγωνιζόσουν την περσινή σεζόν τερματίσατε στη δεύτερη θέση των playoffs της Α1 κατηγορίας, όμως κατακτήσατε το Κύπελλο της ΕΠΣ Μακεδονίας. Ξεχώρισες κάποιους συμπαίκτες σου που θα μπορούσαν να αγωνιστούν σε μεγαλύτερη κατηγορία.
Υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν την ικανότητα να παίξουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες όπως είναι ο Λάμε και ο Κολέτσι χωρίς να θέλω να αδικήσω κανέναν γιατί η κάθε επιτυχία της ομάδα ήταν μέσα από συλλογική προσπάθεια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here