«Φιλική» ισοπαλία για Απόλλων Παραλιμνίου και Πανσερραϊκό!!!

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Απόλλων Παραλιμνίου και Πανσερραϊκός στο Δημοτικό γήπεδο του Παραλιμνίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας και των δύο ομάδων ενόψει των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας, που η ημέρα διεξαγωγής θα οριστεί την επόμενη εβδομάδα(18-20/10).
Ο Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή μέσα στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, αντιθέτως, ο Απόλλων Παραλιμνίου θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με τον Ιωνικό Ιωνίας(Διαβατών) ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας, για την 5η φάση του θεσμού.
Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος της φιλικής αναμέτρησης, στο πρώτο μέρος παίχτηκε παιχνίδι κέντρου, χωρίς να υπάρχει φάση ουσίας στις δύο περιοχές των ομάδων και κάπως έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα, χωρίς να υπάρχει σκορ στον αγώνα.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 55ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαϊντ.
Ο Απόλλων Παραλιμνίου ξεκλείδωσε την άμυνα του Πανσερραϊκού στο 61ο λεπτό με τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Τζαμπέγια που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here