Ανανέωση συνεργασίας με έξι ποδοσφαιριστές ο Απόλλων Παραλιμνίου!!!

Ο Απόλλων Παραλιμνίου μετά την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Καραμπετάκη, ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τους Ποδοσφαιριστές, Μάλαμα Τάρο Λιάρα, Γιάννη Κουτζαβασίλη, Γιάννη Γκούμα, Γιάννη Παπαδόπουλο, Φίλιππο Τζαμπέγια και Γιώργο Γεωργιάδη, που την περασμένη σεζόν συνέβαλαν τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας και την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Aναλυτικά:

Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του, με τον Μάλαμα Τάρο Λιάρα. Τα λόγια είναι περιττά για τον μακροβιότερο παίκτη της ομάδας μας. Ο πολυσύνθετος παίκτης θα είναι και φέτος μπροστάρης και αρχηγός στις υποχρεώσεις της ομάδας. Τάρο σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του, με τον Γιάννη Κουτζαβασίλη. Ο Γιάννης θα αποτελέσει για ακόμα μια χρονιά στέλεχος της αμυντικής γραμμής της ομάδας μας και καλείται να δώσει την σταθερότητα που απαιτεί η συγκεκριμένη θέση. Γιάννη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του , με τον Γιάννη Γκούμα. Ο Γιάννης θα παραμείνει στην ομάδα μας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και αναμένεται να δώσει με την εμπειρία του πολύτιμες λύσεις τόσο στην μεσαία γραμμή όσο και στην αμυντική γραμμή. Γιάννη σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του, με τον Παπαδόπουλο Γιάννη. Ο Γιάννης που ξεχωρίζει για την εργατικότητα,την ομαδικότητα και το ήθος του , δεν θα μπορούσε να λείπει από την φετινή ομάδα. Μπορεί να προσφέρει σε όλες τις θέσεις της αμυντικής γραμμής γεγονός που αποτελεί πολύτιμη βοήθεια για τους προπονητές του. Γιάννη σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Π.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του , με τον Φίλιππο Τζαμπέγια. Ο Φίλιππος καλείται και φέτος να έχει ηγετικό ρόλο στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Φίλιππε σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Π.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του , με τον Γιώργο Γεωργιάδη. Ο Γιώργος ήρθε πέρσι και έγινε αγαπητός σε όλους στην ομάδα με την προσωπικότητα του. Φέτος οι απαιτήσεις της ομάδας είναι μεγαλύτερες και ο Γεωργιάδης θα είναι ο μπροστάρης της επιθετικής γραμμής. Γιώργο σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here