Γ’ ΕΘΝΙΚΗ… ορμητικός ο Πανσερραϊκός, έχασε η Κάτω Καμήλα!!!

Ένας ορμητικός Πανσερραϊκός σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο και νίκησε 4-1 τον Άρη Αβάτου στην Ξάνθη και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ´ Εθνικής.
Tα «Λιοντάρια» προηγήθηκαν νωρίς στο 3′ με κοντινό πλασέ του Γεωργιάδη και το 0-2 έγινε από τον Συρίλ Καλί στο 14′ όπου ήταν και το σκορ ημίχρονου. Το 0-3 στο 70′ και πάλι από τον Καλί, μετά από σέντρα του Μπάρδα, ενώ ο Άρης Αβάτου μείωσε στο 74′ με τον Ζοσιμίδη σε 1-3. Το τελικό 1-4 έγινε στο 87’ από τον Γεωργιάδη που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Ο Ευθύμης Τσάπαρης έκανε ντεμπούτο  με τα χρώματα του Πανσερραϊκού κόντρα στην παλιά του ομάδα πέρασε σαν αλλαγή στο 46′ στη θέση του Αργεντίνου Conci.

Η Δόξα Κάτω Καμήλας με ελλείψεις στην αμυντική της γραμμή προσπάθησε έφερε το ματς στα ίσα στο 64’ με γκολ του Γεράκη(2-2), δεν τα κατάφερε και έχασε στην έδρα της στην Ομόνοια από τον καλύτερο Αετό Ορφανού, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Παυλίδη που σημείωσε και τα τέσσερα γκολ της ομάδος του.

Δεν απόλαυσαν το Προγραμματισμένο αγωνιστικό τους ρεπό παίκτες και προπονητικό τιμ του Απόλλωνα Παραλιμνίου όπου η ομάδα του Παύλου Δημητρίου έδωσε φιλικό αγώνα στο Κιλκίς με ομάδα Βαλκανικής Χώρας.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ 1ος όμιλος – 18η Αγωνιστική

ΚΥΡΙΑΚΗ  02-02-2020   ΩΡΑ 15:00 

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ………………………..1-4                                              Σκόρερ:74’Ζωσιμίδης – 03′,87’Γεωργιάδης,14′,70’Καλί
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Νομικός, Χατζήπαππας, Μπουνταγκίδης, Παυλίδης, Λαφαράς, Χακάν, Κρασώνης, Μπουλούτ, Γκέκας, Σαρηγιαννίδης, Ζοσιμίδης.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Τέντζερης, Ζέρης, Αποστολόπουλος(Διγκόζης 45’), Γιανναράκης, Καλί, Ψάλτης, Τριανταφύλλου, Πτηνόπουλος(Μασκανάκης 61’), Γεωργιάδης, Γκούρτσας(Μπάρδας 45’), Conci(Τσάπαρης 45’).
Διαιτητής: Στρατούδης ΕΠΣ Έβρου 
Βοηθοί: Καρακασίδης ΕΠΣ Θράκης, Δημητριάδης ΕΠΣ Θράκης
Παρατηρητής αγώνα: Ιωακείμ Ευθυμιάδης ΕΠΣ Δράμας
ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ – ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ …………….2-4                                            Σκόρερ:13’Μπονέρης,64’Γεράκης – 20′,23′.80′,82’Παυλίδης
ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ: Σαββίδης, Ζάντσιος, Μακούσης, Σιάκκας, Τσουλλχάι, Μπίλης, Μπονέρης, Κεχαγιάς, Γεράκης, Τσομαχασβίλι, Παπαδόπουλος
ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ: Θεοδοσιάδης, Βουζουλίδης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης Ν., Τουμανίδης, Ουζούνογλου, Καραγιαννίδης, Τσιλόγλου, Δουμάνης, Παυλίδης Γ.
Διαιτητής: Σιαμάνης ΕΠΣ Δράμας
Βοηθοί: Χασιώτης ΕΠΣ Δράμας, Οικονομίδης ΕΠΣ Δράμας
Παρατηρητής αγώνα: Εμπλιούκ Ιλιάς ΕΠΣ Ξάνθης 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 

1ος όμιλος (18η αγωνιστική)

ΚΥΡΙΑΚΗ    02-02-2020    ΩΡΑ  15:00 

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ …………………….1-4
ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ – ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ…………2-4
ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΟΥ ΖΥΓΟΥ – ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ………….1-2
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ – ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ……………..2-3
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ – ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ …………………….0-4
ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ….0-2
ΡΕΠΟ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here