ΕΠΣ Σερρών: Συνεχίζονται οι δοκιμαστικές προπονήσεις των μικτών ομάδων επόμενος σταθμός η Ροδόπολη!!!

Η ΕΠΣ Σερρών στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης και εξέλιξης και της ορθής λειτουργίας των Μικτών της ομάδων, συνεχίζει τον κύκλο δοκιμαστικών προπονήσεων σε διαφορετικά γήπεδα του Νομού Σερρών, προκειμένου να γίνει από τον Ενωσιακό προπονητή Γιώργο Κεχλιμπάρη, αξιολόγηση ποδοσφαιριστών, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Μετά τις πρώτες δοκιμαστικές προπονήσεις σε Σκοτούσσα, Ν.Ζίχνη και Νιγρίτα, εκεί όπου υπήρξε αθρόα συμμετοχή ποδοσφαιριστών και βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα, επόμενος σταθμός είναι η Ροδόπολη. Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Ροδόπολης την Πέμπτη 09 και την Παρασκευή 10 Ιουνίου με ώρα έναρξης στις 18:00 και με συμμετοχή ποδοσφαιριστών γεννηθέντες 2008 και 2009.

Καλούνται τα σωματεία και οι ακαδημίες της ευρύτερης περιοχής της, να ενημερώσουν τους ποδοσφαιριστές τους για τη δυνατότητα συμμετοχής τους στις δοκιμαστικές προπονήσεις της Ε.Π.Σ.Σερρών.

Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να φέρουν μαζί τους υποχρεωτικά την Κάρτα Υγείας και την αθλητική τους ενδυμασία για τη συμμετοχή στις προπονήσεις!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ.Γιώργο Κεχλιμπάρη. Τηλ.επικοινωνίας: 6944664506

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here