ΕΠΣ Σερρών: “1ο Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου υποδομών” Σαββατοκύριακο(18-19/06)!!!

Η Ε.Π.Σ.Σερρών ανακοινώνει τη διοργάνωση του 1ου φιλανθρωπικού τουρνουά ποδοσφαίρου υποδομών, υπό την αιγίδα της, το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουνίου, με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων υποδομής των σωματείων της δύναμης της, καθώς θα λάβουν μέρος συνολικά 34 ομάδες σε αυτό. Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της Ε.Π.Σ.Σερρών, όλα τα έσοδα από το τουρνουά θα δοθούν για τις ανάγκες στήριξης του Ειδικού Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Σερρών.

Σε μία δύσκολη πραγματικά αγωνιστική περίοδο και μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια και θέληση της νέας διοίκησης, να διοργανώσει τα πρωταθλήματα υποδομών, παρά τις δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας, από τον Μάρτιο και μετά διεξήχθησαν υπό την ευθύνη της Ένωσης περισσότεροι από 220 αγώνες στις κατηγορίες U16-U14-12.

Έτσι λοιπόν, το 1ο τουρνουά υποδομών θα αποτελέσει μία γιορτή του ποδοσφαίρου, η οποία θα λάβει χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ένωσης και στα υπόλοιπα γήπεδα του Πάρκου Ομονοίας, τα οποία και θα “πλημμυρίσουν” το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουνίου από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που αποτελούν την “πηγή” του Σερραϊκού ποδοσφαίρου.

Τις επόμενες ημέρες θα κοινοποιηθεί η αφίσα και το αναλυτικό πρόγραμμα του τουρνουά με τη διεξαγωγή των αγώνων το Σάββατο 18 Ιουνίου για τα τμήματα U12 και την Κυριακή 19 Ιουνίου για τα τμήματα U10 και U14. Και τις δύο ημέρες, μετά το πέρας των αγώνων θα ακολουθήσει τελετή βράβευσης από την Ε.Π.Σ.Σερρών προς τις ομάδες, τόσο για τη συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα της σεζόν 2021-22, όσο και για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

                         

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here