Super League 2: Ο Πανσερραϊκός ακόμα δύο βαθμούς άφησε στην έδρα του!!!

Δύο ακόμα βαθμούς άφησε ο Πανσερραϊκός στην έδρα του καθώς έφερε ισοπαλία 0-0 με την Ξάνθη, για την 30η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Super League 2, με τις δύο ομάδες να έχουν στιγμές για το γκολ.
Τα «Λιοντάρια» πραγματοποίησαν ένα καλό πρώτο εικοσάλεπτο στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες με τον Κόντσι και Ντίαζ.
Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στη Ξάνθη που έχασε κλασικές ευκαιρίες για γκολ, μεσά σε Καταρρακτώδης βροχή.
Η Ξάνθη αγωνιστικέ χωρίς έξι βασικούς ενώ στην σύνθεση της, αγωνιζόταν δύο ποδοσφαιριστές από την Κ-17.
Το πρώτος μέρος της αναμέτρησης στιγματίστηκε από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Κόντσι στο γόνατο που αποχώρησε με το φορείο στο 27ο λεπτό.
Πριν την έναρξη του αγώνα η ομάδα του Πανσερραϊκού τίμησε τον Σερραίο αμυντικό της Ξάνθης, Τάσο Παπάζογλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής), με βοηθούς τον Μαλανδρή (Χαλκιδικής) και τον Νταβέλα (Μακεδονίας).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Διγκόζης): Κατσίκας, Γιανναράκης, Κεφαλάς, Ντανιελάν, Πίντο, Μαρκιόνι (75′ Φουάσης), Κρητικός, Καραμπέρης, Κόντσι (27′ λ.τ Βάντερσον), Σοφιανός (59′ Μασκανάκης), Ντίαζ.

ΞΑΝΘΗ (Ανυφαντάκης): Τσομπανίδης, Τζανακάκης, Μιχαήλ, Μπάτζιος, Κρητικός (93′ Χαλίλ Ιμπράμ), Θυμιάνης (75′ Δόρης), Τσέλιος (90+2′ Κιτάμπα), Τσελεμπάκης(75′ Τσιλιγγίρης), Γκόμεζ, Δημητριάδης, Γκάβριτς (61′ Αλί Μπάμπα).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – SUPER LEAGUE 2– ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 2021-2022

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ SUPERLEAGUE 2 – ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here