Super League 2: Ο Πανσερραϊκός απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Πιερικό στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης!!!

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ σχεδόν από το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα ο Πανσερραϊκός απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Πιερικό στο γήπεδο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, για την εμβόλιμη 29η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Super League 2.
Ο Πιερικός άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με την κεφαλιά του Κουκόλη και τα λιοντάρια ισοφάρισαν με σουτ του Κανίς στο 19ο λεπτό.
Στο 28ο λεπτό δοκάρι είχε ο Πανσερραϊκός με τον Στίνα, ενώ από το 76 λεπτό οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με κόκκινη κάρτα για τον Παντελιάδη του Πιερικού και του Κανίς από την πλευρά του Πανσερραϊκού.
Ο Πανσερραϊκός συνεχίζει να είναι ακόμη εγκλωβισμένος στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού με 2 βαθμούς πίσω από τον Πιερικό.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μελτζανίδης (Ημαθίας), με βοηθούς τον Χριστοδούλου (Ημαθίας) και τον Νατσιόπουλος (Μακεδονίας).
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν από το Πανσερραϊκό Πίντο, Ντίαζ, Κρητικός και Στίνα, ενώ από τον Πιερικό ο Φωκαΐδης.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Βαζάκας): Τζήμας, Μηλιώτης, Χαρτσιάς, Παντελιάδης, Κουκόλης (77′ Ζούρκος), Γιαλαμίδης, Κριμιτζάς (85′ Ίτσιος), Φωκαΐδης (61′ Δεμηρτζόγλου), Ζαφειράκης (83′ Εμπουέλε), Β. Παπαδόπουλος, Μπουόλι (85′ Κανούλας).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Διγκόζης): Κατσίκας, Ζέρης, Πίντο, Κρητικός (80′ Μαρκιόνι), Καραμπέρης (90+5′ Γιανναράκης), Κόντσι, Κανίς, Κεφαλάς, Στίνα (90+1′ Σοφιανός), Ντίαζ, Καρασαλίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here