Super League 2: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ SUPER LEAGUE 1!!!

Πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η 25η αγωνιστική του Α’ ομίλου του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, τα Λιοντάρια εξασφάλισαν και μαθηματικά την πολυπόθητη άνοδο στην Super League 1.

Ο Πανσερραϊκός χρειαζόταν έναν βαθμό στις έξι εναπομείναντες αγωνιστικές για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Super League 2 και τον πήρε μέσα στο Δημοτικό γήπεδο Καρδίτσας με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας(0-0), για την 25η αγωνιστική του Α’ ομίλου του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Έπρεπε να περάσουν 12 ολόκληρα χρόνια για να ξανά επιστρέψει ο Πανσερραϊκός στην ΜΕΓΑΛΗ κατηγορία, το κατάφερε και πανηγυρίζει από σήμερα την άνοδο, άλλωστε ήταν το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, από την 1η αγωνιστική και δεν χωρούσε καμιά αμφιβολία.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Τσέλιος, Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος, Σκόνδρας, Δημόπουλος, Λαγός, Μπάλλας (73′ Βερνάρδος), Κοζορώνης (90′ λ.τ Γκόλιας), Αθανασιάδης, Ελιβέλτο, Γιάκος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσίκας, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παπάζογλου, Κολομπίνο, Στάικος (90′ Αυλωνίτης), Κανίς (46′ Μούργος), Στίνα (86′ Λυμπεράκης), Μπαΐροβιτς (65′ Θυμιάνης), Κατσαντώνης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here