Β’ Εθνική Γυναικών: Νίκη με 2-1 και χαμόγελα για τα Κορίτσια της Πανσερραϊκής!!!

Η Γυναικεία ομάδα της Πανσερραϊκής νίκησε την αντίστοιχη ομάδα ΑΟ Σειρήνα από τα Γρεβενά με 2-1 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Γυναικών.
Ο Αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο του Νέου Σουλίου με τα Κορίτσια της Πανσερραϊκής να παίρνουν την πρώτη τους νίκη στο Πρωτάθλημα.
Για την ομάδα των Σερρών τα γκολ πέτυχαν η Πανίδου στο 15ο λεπτό και η Αξιαρλή στο 33ο λεπτό, ενώ για την ομάδα των Γρεβενών η Βλάχου στο 70ο λεπτό σκόραρε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Ντεμπούτο για την Πανσερραϊκή έκαναν οι Αρβανιτίδου και η Πετρίδου, ενώ η σκόρερ του δεύτερου τέρματος Αξιαρλή έκανε ντεμπούτο με την ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα στην Κομοτηνή με αντίπαλο την Ροδόπη 87.
Να αναφέρουμε εδώ ότι η διοίκηση και ο προπονητής της Πανσερραϊκής ευχαριστούν δημόσια την ΠΑΕ Πανσερραϊκός που τους παραχώρησε το λεωφορείο της ΠΑΕ για την μετακίνηση την προηγούμενη εβδομάδα με την Κομοτηνή.

Διαιτητής ήταν ο Σιουμπάρας με Βοηθοούς την Δημητριάδου και την Κοτανίδου της ΕΠΣ Δράμας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ(Κομσής): Μανιάκα, Ρωμανίδου, Τιλσίζογλου, Πλακίδου, Νικολαΐδου, Χαραλάμπους (70′ Ρετζέπη) , Κυριακοπούλου (45′ Μανωλιούδη/83’Πετρίδου), Φραγκιαδάκη, Γεωργιάδου, Πανίδου, Αξιαρλή (75′ Αρβανιτίδου).

ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ: Τσαρτσαράκη, Παπανίκου, Στεργιούλα, Κοράβου, Μποζιάρη, Κελεμένη, Αποστολίδου, Αγγελίδου, Ιασπογλίδου, Βλάχου, Λέττα.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here