Πρεμιέρα… με το δεξί για την Πανσερραϊκή στην Α’ Εθνική!!!

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Πανσερραϊκή που νίκησε 2-0 τον Εργοτέλη  στο Δημοτικό Γήπεδο του Νέου Σουλίου και ξεκίνησε θετικά την πορεία της στο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών.
Το σκορ άνοιξε στο 19’ η Μπιζεργιανίδου με αριστερό σουτ μετά από σέντρα της Εξουζίδου και αφού πρώτα η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα. Στο 46’ όταν σε μια σύγχυση στην άμυνα του Εργοτέλη  οι γηπεδούχες κέρδισαν τη μπάλα σε κόντρα και σε κενή εστία η Ιωάννα Γεωργιάδου πλάσαρε κάνοντας το 2-0.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ ΑΕ: (Χρήστος Μπαϊρας) Χατζηχαρίστου, Κουτσίκου, Τιασίσογλου, Πέμπε (87′ Δίγκα), Εξουζίδου, Κυριαζή, Μπιζεργιανίδου, Vasiliou, Πανίδου, Γεωργιάδου Ι.(89’Νικολαϊδου), Κοσκερίδου (55′ Γεωργιάδου Α.λ.τ. 85′ Μηλούση).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ.: : (Γιάννα Δούκα) Λιατίφη, Κοτσάκι, Σαμιωτάκη, Τσώνη, Ξέρα, Δρακογιαννάκη, Σημαιάκη (70’ Χαριτάκη), Καμαρίτη, Πιτροπάκη (78’ Τζανάκη), Παχάκη, Δρακωνάκη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν η Αναστασία Μυλοπούλου της ΕΠΣ Καβάλας με βοηθούς τον Αθανάσιο Βερνέζη και τον Αντώνιο Κουκουμή της ΕΠΣ Καβάλας.
Παρατηρητής του αγώνα ήταν ο Ευάγγελος Κελλίδης της ΕΠΣ Σερρών.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΕΣ

Η Πανσερραϊκή στέφθηκε πρωταθλήτρια τη σεζόν 2017-2018 διατήρησε το αήττητο και κατέλαβε την πρώτη θέση, στο πρωτάθλημα των έξι ομάδων, του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών και επέστρέψε  μετά από τέσσερα χρόνια στα μεγάλα σαλόνια της Α’ Εθνικής Γυναικών.
Προπονητής της ομάδας ήταν ο Γεώργιος Κομσής και στους 10 αγώνες που συμμετείχε, έφερε οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες, χωρίς καμία ήττα. Συνολικά η ομάδα έβαλε 28 γκολ και δέχθηκε μόνο 7!.
Από την άλλη ο Εργοτέλης μέσα σε δυο αγωνιστικές χρονιές,πανηγύρισε δύο ισάριθμες ανόδους.Την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 πανηγύρισε την κατάκτηση της 1ης θέσης στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Γυναικών, ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα αήττητος.’Ετσι οδηγήθηκε στη Β ‘Εθνική Γυναικών,όπου την περσινή ποδοσφαιρική σεζόν(2017-2018) σημείωσε μια ακόμη μεγάλη επιτυχία, καθώς τερμάτισε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Β’ Εθνικής Γυναικών, στέφθηκε πρωταθλητής και επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια της Α’ Εθνικής Γυναικών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here