Στην Α’ Εθνική με ΠΑΟΚ, ΑΡΗ… θα αγωνίζονται φέτος τα κορίτσια της Πανσερραϊκής !!!

Η Πανσερραϊκή, θα φορέσει τα «γιορτινά» της, για να δώσει το παρών στα μεγάλα σαλόνια του πρωταθλήματος (περιόδου 2018-2019), της Α’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.
Το 2017-2018 διατήρησε το αήττητο και κατέλαβε την πρώτη θέση, στο πρωτάθλημα των έξι ομάδων, του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής κατηγορίας.
Προπονητής της ομάδας ήταν ο Γεώργιος Κομσής και στους 10 αγώνες που συμμετείχε, έφερε οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες, χωρίς καμία ήττα. Συνολικά η ομάδα έβαλε 28 γκολ και δέχθηκε μόνο 7!.
Με προπονητή τον Γεώργιο Κομσή, η Πανσερραϊκή είχε αξιόλογες εμφανίσεις τις περιόδους:
2012-2013, Τερμάτισε στην 4η θέση στη Β’ Εθνική. (Σε 2 αγώνες μπαράζ με 2 νίκες,  ανέβηκε στην Α’ Εθνική.
2015-2016, Τερμάτισε στην 1η θέση στη γ Εθνική (χωρίς ήττα και χωρίς να δεχτεί τέρμα, ανέβηκε στη Β’ Εθνική).
2016-2017, Τερμάτισε στην 3η θέση στη Β’ Εθνική.
2017-2018, Τερμάτισε 1η θέση στη Β’ Εθνική και πήρε την άνοδο στην Α’ Εθνική (χωρίς ήττα).
Η Πανσερραϊκή στέφθηκε πρωταθλήτρια και επιστρέφει  μετά από τέσσερα χρόνια στο Γυναικείο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής. Εκεί θα συμμετέχουν ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ, ο Άρης, τα Τρίκαλα 2011, η ΑΕΛ 64, ο Ατρόμητος Αθηνών, η Πανσερραϊκή ΑΕ ,Προοδευτική Περάματος, η Αγία Παρασκευή ,ο Εργοτέλης , οι Ελπίδες Καρδίτσας 94, οι Αμαζόνες Δράμας και η Γλυφάδα Οδυσσέας.
Τέλος, η ομάδα της Πανσερραϊκής, αγωνιζόμενη  στο υψηλότερο επίπεδο ομαδικών αθλημάτων  (Ποδόσφαιρο) στο Νομό Σερρών, θα δώσει αξία και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των νέων κοριτσιών για να ασχοληθούν με το άθλημα.
Η ΟΥΕΦΑ προμοτάρει το γυναικείο ποδόσφαιρο για να ωθήσει τα νεαρά κορίτσια να ξεκινήσουν να ασχολούνται με το άθλημα. Μόλις εφέτος αποφασίστηκε να γίνει μία σοβαρή προσπάθεια, ώστε να διπλασιαστεί ο αριθμός, τόσο των γυναικών που παίζουν, όσο και αυτών που το παρακολουθούν.
Σε αυτό το εγχείρημα της ΟΥΕΦΑ  βρίσκονται δίπλα της και οι εταιρείες χορηγοί και τα τηλεοπτικά δίκτυα, που θεωρούν πως έφτασε η ώρα να κάνουν άνοιγμα στις φίλες του ποδοσφαίρου, με στόχο βέβαια να αυξήσουν και τα δικά τους εμπορικά οφέλη, μεγαλώνοντας το κοινό που παρακολουθεί το σπορ.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here